Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost


Loper is in aantocht!

---

De 10e editie van De Rode Loper is in aantocht!

17 juni 2010
Op 25 en 26 september 2010 is het tijd voor de 10e editie van De Rode Loper met dit keer een bijzonder feestelijk tintje. Het festival heeft namelijk het thema 'huwelijk'.

Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer en stadsdeel Zeeburg zijn gefuseerd tot stadsdeel Oost. Tijdens het Samen Indische Buurtfestival werd symbolisch het verlovingsfeest gevierd, de bruiloft vieren we in september tijdens het Rode Loperfestival.

U wordt als bewoner van Amsterdam Oost uitgenodigd om op zaterdag 25 september 2010 deel uit te maken van de kunstzinnige bruiloft tussen de twee stadsdelen met als centrale locatie het Oosterpark.

Bruiloftsbands gezocht

In het Oosterpark is er een groots bruiloftsfeest met muziek- en dansoptredens. De organisatie van De Rode Loper is nog op zoek naar dans- en muziekgroepen. Twee weken voor het festival zijn de voorrondes in het Muiderpoorttheater en het Pleintheater. De beste groepen mogen optreden op het hoofdpodium.

Opgeven kan bij Christine Ravenhorst via welkom@rodeloper.org. Voor meer informatie over De Rode Loper kan je terecht op www.rodeloper.org.


---