Gemeente Zwolle

Inschrijving Highlandgames geopend

Park Hogenkamp is zaterdag 25 september voor een middag Klein-Schotland als daar voor de zevende keer de ZHTC Highlandgames plaasvindt. Achttien teams gaan die dag tussen 13.00 en 17.30 uur de strijd met elkaar aan op spelonderdelen zoals boomstam gooien, hooivork darten en zwaard heffen. Om 16.30 uur spelen ze het Tug of war finals

Teams van tussen de zes en elf personen moeten in totaal zestien spelonderdelen volbrengen, waarbij teamwork, precisie, snelheid en brute kracht zijn vereist. Er is een dames- en herencompetitie, waarbij gemengde teams in de laatste competitie uitkomen.

Aanmelden

Studententeams kunnen zich aanmelden via de website www.zhtchighlandgames.nl. Er geldt een maximum van achttien teams, waarbij de volgorde van inschrijving bepalend is. Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per team. De eerste zeven teams hebben zich al ingeschreven.

Voor het publiek vormen de ZHTC Highlandgames elke keer weer een aantrekkelijk schouwspel. De toegang tot het evenement in Park Hogenkamp is zaterdag 25 september gratis.

* Meer informatie en aanmelding: www.zhtchighlandgames.nl