Vestia


9-9-2010

Vestia Pannavoetbalwedstrijd op EscampFestival 2010
---

Op zaterdag 25 september 2010 wordt voor de elfde keer het EscampFestival georganiseerd bij winkelcentrum Leyweg. Vestia Den Haag Zuid-West sponsort het EscampFestival en organiseert deze dag een pannavoetbalwedstrijd. Vind je het leuk om mee te doen? Kom dan langs!

Wat? Pannavoetbalwedstrijd
Waar? Melis Stokepark, bij winkelcentrum Leyweg Hoe laat? Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur
Wanneer? Zaterdag 25 september, tijdens het EscampFestival

Nederlands Kampioen panna KO, Mohamed Boutaka, verzorgt een Freestyle demo en geeft de eerste prijs weg. Dus, als je hem wilt zien, zorg dan dat je er bij bent!

Vestia sponsort ook dit jaar weer het EscampFestival omdat dit echt een evenement is voor alle inwoners van Den Haag Zuidwest en waar ieder jaar veel mensen op af komen.

Trefwoorden die gekoppeld zijn aan dit artikel

Escampfestival

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land.De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.