Woningcorporatie Ymere

Zaterdag 25 september: Hutten bouwen in Nieuw-Vennep

9-9-2010

Kinderen vanaf acht jaar zijn op de Landelijke Nieuwbouwdag van harte welkom voor een huttenbouwfestijn op de bouwplaats Nieuwe Kom.

Hutten bouwen in Nieuwe Kom

Op zaterdag 25 september is het landelijke nieuwbouwdag en burendag. Dat is dé dag om je buurt leuker te maken. Dat is voor Ymere een goede reden om kinderen uit Nieuw-Vennep in contact te brengen met toekomstige bewoners van de wijk Nieuwe Kom die in aanbouw is. Kinderen vanaf acht jaar zijn die dag van harte welkom voor een huttenbouwfestijn op de bouwplaats Nieuwe Kom.

De kinderen worden om 11 uur in bouwvakkerskleding verwacht in het café van Pier K, Harmonieplein 2, naast de bouwplaats.

Onder leiding van kunstenaar Jaap Velserboer en begeleiders mogen de kinderen hun eigen hut gaan bouwen van sloophout. Dat moet natuurlijk wel in goed overleg met elkaar, want alleen dan ontstaat de ideale buurt. Om 13 uur is het schafttijd en zorgt Ymere voor een stevige lunch. Daarna bouwt het team door tot 16 uur en maakt Ymere tot slot een foto van alle bouwers in hun nieuwe wijk.

Aanmelden

Kinderen vanaf acht jaar kunnen zich aanmelden bij Ymere voor 18 september. Dat kan per mail via nathalie.roet@ymere.nl of telefonisch via tel. 020 - 555 95 16. De eerste twintig kinderen die zich aanmelden, mogen meedoen aan het bouwfestijn.

Echte woningen nu aantrekkelijk geprijsd

Aan iedereen die een écht huis wil kopen in het centrum van Nieuw-Vennep, geven makelaars op zaterdag 25 september tussen 11 en 15 uur informatie over de appartementen en eengezinswoningen die te koop zijn in Nieuwe Kom. Sinds kort heeft een koper hier de keuze uit het huren of kopen van een parkeerplaats waardoor de prijs van de woningen aantrekkelijker is geworden.

Er zijn al appartementen te koop vanaf 229.500 v.o.n. en eengezinswoningen vanaf 267.500 v.o.n. exclusief de verplichte afname van een parkeerplaats. Ook is er nog een laatste herenhuis te koop dat gebouwd zal worden aan de Eugenie Prevenaireweg, vlakbij Nieuwe Kom.

Kijk voor meer informatie alvast op www.woneninnieuwekom.nl. De makelaars zijn tijdens de landelijke nieuwbouwdag aanwezig op de bouwplaats, naast Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.