KNHS

Open dagen Zorg voor Paard en Landschap in Drenthe 16 september 2010
Open dagen

Is jouw paardenerf een landschappelijke uitdaging? Kom dan op zaterdag 25 september en 2 oktober ideeën en inspiratie op doen over het gebruik van beplanting op je paardenerf. Je kunt antwoord krijgen op vragen zoals : welke beplanting kan het best gebruikt worden voor het omheinen van de paardenbak en hoe en wanneer moet het worden aangeplant; welke beplanting is giftig voor mijn paard of juist heel goed te gebruiken?

In het kader van het project Paarden in het Landschap, kansrijke dragers van het landelijkgebied, zijn op zaterdag 25 september de paardenerven van het Hof van Alting van de familie Schipper, Altinig 32 in Beilen te bezoeken en het erf van de familie Krikken in Zuidwolde op Steenbergen 5.
Op 2 oktober ben je welkom op het erf van de familie Holthuis, Merkeweg 19 in Steenbergen, en bij de familie Geelhoed in Drouwenerveen op Zuidend 1.

Vanaf 12.30 tot 16.00 uur zijn de erven opengesteld. Het projectteam zal verspreid over de locaties aanwezig zijn om je van informatie te voorzien en antwoord te geven op al je vragen.

Kijk voor meer informatie over het project Zorg voor Paard en landschap in de provincie Drenthe op www.paardenindrenthe.nl