Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost


Transvaal

---

Festival Allemaal in Transvaal

17 september 2010
De Transvaalbuurt bruist van de creatieve ideeën, muziektalenten en sportieve activiteiten. Wat allemaal? Dat valt te beleven zaterdag 25 september 2010 op het eerste grote buurtfestival van Transvaal gepresenteerd door rapper Negativ en acteur Mohammed Chaara.

Het is een feest voor en door bewoners met bijzondere talenten en ondernemers uit de buurt.

Festival Allemaal in Transvaal

Datum: zaterdag 25 september 2010
Tijd: van 13.00 tot 18.00 uur
Locatie: Krugerplein

Spetterende optredens en acteerworkshop

Er zijn optredens van de jonge talenten van Transvaal Danst, de rappers van MC Lazy & Reno the Genius en het Kickboxgala. In een BandEvent kun je zelf leren muziekspelen en op de filmset van Samira wordt een acteerworkshop gegeven. Rustzoekers kunnen kiezen voor een stoelmassage, een hennatattoo of een portrettekening laten maken en een drankje drinken op het terras van Caf-Vino.

HEIM - thuis in Transvaal

Voor de creatieven is er een kunstenaarssalon met inspiratie voor bewonersinitiatieven. En bij de Mobiele Picknicktafel valt volop te genieten van HEIM-Thuis in Transvaal, een kunstproject van Moving Arts Project met, voor en door bewoners.

The band Hotel

Tegen het einde van het festival is er een Jalan Jalan optocht. Die loopt van het Krugerplein naar het Oosterpark in samenwerking met het Rode Loper festival. Daar trouwt een Zeerover uit Transvaal met een Indische prinses uit de Indische Buurt. Op het Krugerplein sluit The band Hotel het festival Allemaal in Transvaal af met een live optreden.


* Het volledige programma

---

Zie het origineel