Mitros


Op de koffie bij Harrie Bosch en Karin Verdooren 20 september 2010

Harrie Bosch (wethouder) en Karin Verdooren (directeur Mitros in Utrecht) komen op zaterdag 25 september naar de Wijkdag Ondiep 2010 om met bewoners en bezoekers in gesprek te gaan. De wijkdag duurt van 13.00-16.00 uur en vindt plaats op de Plantage.

Wilt u meer weten over Ondiep en alles wat in deze wijk gebeurt? Kom naar de Wijkdag Ondiep. Dit is dé kans om op een eenvoudige manier uw vragen beantwoord te krijgen. Op de wijkdag zijn de organisaties aanwezig die er hard aan werken om van Ondiep een mooie wijk te maken. De medewerkers geven informatie over hun activiteiten en plannen. U kunt ook een praatje met hen maken in de koffiehoek.

De wijkdag is ook een uitstekend moment om kennis te maken met Ondiep en te genieten van alles wat er in deze levendige wijk gebeurt. Er zijn namelijk tal van presentaties en activiteiten te zien van bedrijven en artiesten die Ondiep rijk is. Zowel voor nieuwe bewoners als degenen die er al heel lang wonen, is er dus genoeg te zien en beleven.

Highlights uit het programma van de Wijkdag Ondiep 2010:
* Om 13.00 uur opent de dag met de uit Ondiep afkomstige zanger Dennis

* Om 15.45 uur verloting van het Plus-boodschappenpakket

En verder:

* Drink gratis koffie en maak een praatje met directeur Mitros in Utrecht of wethouder

* Stel uw vragen aan de medewerkers van o.a. Mitros, Wijkbureau, Portes en vertegenwoordigers van bewonersorganisaties
* Kom kijken wat de brede school in Ondiep te bieden heeft
* Geniet van diverse optredens (o.a. Yilmaz, Martin van Doorn en het Ondieper Odin koor)

* Loop langs de vele kramen met bv. informatie van kinderopvangbedrijf Ludens, informatie over Groen Ondiep, hobby-artikelen, kringloop-artikelen, massages.
* Leef je uit met de kinder- en jeugdactiviteiten, zoals poppentheater, spelletjes, schminken, clown, springkussen, pannakooi.

Grootschalige vernieuwing
De Wijkdag Ondiep 2010 wordt georganiseerd door Portes, Wijkservicecentrum Noordwest en Mitros. De wijkdag is een van de middelen om samen met bewoners en wijkorganisaties van Ondiep een vitale wijk te maken: een omgeving waar het prettig wonen, werken en leven is. Een wijk waar de bewoners betrokken zijn bij elkaar.