Gemeente Spijkenisse


Jubileumconcert Randstedelijk Mannenkoor

20 september 2010

Jubileumconcert

Op zaterdag 25 september 2010 viert het Randstedelijk Mannenkoor uit Spijkenisse zijn 10- jarig bestaan met een jubileumconcert.

Het concert, dat plaatsvindt in Theater Zuidplein in Rotterdam, begint om 20.00 uur. Bariton Marco Bakker verzorgt een gastoptreden.

Ter gelegenheid van dit lustrum is eerder dit jaar een CD opgenomen. Aan deze CD heeft ook bariton Marco Bakker meegewerkt. Naast enkele solo's zingt hij samen met het koor enkele prachtige nummers. Bezoekers van het concert krijgen een breed genre van modern, musical en klassiek te horen.

Het concert staat onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Verder werken mee, André van Vliet op vleugel, Patrick Curfs op saxofoon, Hendrie Westra op slagwerk en Jeroen Nieuwint op bas. Tijdens deze avond wordt de CD aan het publiek gepresenteerd.

Het Randstedelijk Mannenkoor is een `algemeen' koor. De echte koorliefhebber mag dit concert niet missen. U kunt kaarten bestellen via telefoonnummer 0181 - 932776 of via het Theater Zuidplein, telefoon: (010) 20 30 203. De entreeprijs is EUR. 25,-.