Gemeente Someren


Kermis Someren-Dorp

Komend weekend, van 25 tot en met 28 september 2010, wordt de jaarlijkse kermis gehouden in Someren-Dorp.

Kermisprogramma

Zaterdag 25 september: Opening kermis

Op zaterdagmiddag om 14.30 uur wordt de kermis geopend door de Vrolijke Kabouters. Zij leren de kinderen de kabouterdans, delen spekjes en gratis ritkaartjes uit en gaan met ze op de foto. Tevens geven zij een show met een goochelprogramma. Kinderen die als kabouter verkleed naar de kermis komen krijgen een presentje.

Maandag 27 september: Programma gehandicapten

Op kermismaandag is er van 14.00 tot 15.30 uur een speciaal programma voor gehandicapten. De gehandicapten verzamelen om 14.00 uur bij café `t Summers Kontakt, waarna ze na een versnapering kunnen genieten van de diverse attracties op de kermis die, indien nodig, hun snelheid aanpassen.

Maandag 27 september: Clown Desalles en kinderloterij

Van 18.00 tot 21.00 uur komt clown Desalles een bezoek brengen aan de kermis. Ook is er een kinderloterij met twee superhoofdprijzen, namelijk een lcd-tv met ingebouwde dvd-speler en een nintendo dsi-xl. Verder zijn er nog een aantal andere mooie prijzen te winnen waaronder o.a. een waveboard, een portable radio/cd speler en een mp3-speler. Iedereen tot 16 jaar mag meedoen aan deze loterij waarvan een lot staat op de gemeentepagina van 't Contact d.d. 22 september staat. Deze loten dienen op maandag tussen 18.00 en 19.30 uur in de daarvoor bestemde bus gestopt te worden nabij de draaimolen. De trekking vindt plaats om 19.45 uur bij de autoscooter en wordt verzorgd door de clown.

Dinsdagavond 28 september: Bezoek Jan Kooijman

Op dinsdag brengt Jan Kooijman van 20.00 tot 21.30 uur een bezoek aan de kermis. Jan Kooijman is vooral bekend als Danny de Jong uit Goede Tijden Slechte Tijden. Tevens was hij wekelijks te zien bij het programma Ranking the Stars en als jurylid bij "So you can think you can dance". Tijdens zijn aanwezigheid kunnen fans op de foto met Jan en deelt hij fotokaarten met handtekeningen uit.

Dit kermisprogramma wordt mogelijk gemaakt door de gezamenlijke kermisexploitanten, café D'n Boemelaer, café 't Summers Kontakt en Gemeente Someren.

Atrracties

Hieronder vindt u een overzicht van de attracties, met daarbij vermeld de rit- en spelprijzen, indien van toepassing. Op de gemeentepagina in 't Contact d.d. 22 september 2010 staan kortingsbonnen die u kunt inleveren op de kermis.

Autoscooter EUR 1,00

Golfbaan EUR 1,00

Draaimolen EUR 1,00

Cake-Walk EUR 1,00

Superrups EUR 1,00

Wonderland express EUR 1,00

Babyflug EUR 1,00

Safaritrip EUR 1,50

Reuzenrad EUR 1,50

Experience EUR 2,00

Schietsalon vanaf EUR 0,50

Boksbal EUR 0,50

Kanalenspel EUR 0,50

Pusher

Barbershop

Grijpkranen

Eendensport

Lijntrekspel

Rolbalspel

Gebakkraam

Snoepkraam

Grillhouse

Viskraam

Suikerspin/popcorn

Laatst gewijzigd: 21 september 2010

Reageer op "Kermis Someren-Dorp"

Uw naam: ____________________

Uw e-mailadres: ____________________

Uw reactie:

__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Verstuur reactie Annuleren

---