Gemeente Tilburg

Persbericht
23 september 2010

Start schaatsseizoen Ireen Wüst IJsbaan

Gratis entree van 12.00 - 17.00 uur op zaterdag 25 september

Zaterdag 25 september opent de Ireen Wüst IJsbaan haar deuren voor het nieuwe schaatsseizoen. De entree van de ijsbaan is deze dag van 12.00 uur tot 17.00 uur gratis. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van een Timepoint, waardoor schaatsers met behulp van de T-Racer hun rondetijden nauwkeurig kunnen registreren. Sportwethouder Jan Hamming verzorgt om 13.30 uur de feestelijke opening van de ijsbaan. Het nieuwe schaatsseizoen loopt tot en met vrijdag 4 maart 2011.

Nieuw: Timepoint Ireen Wüst IJsbaan

Na Recreatiebad Stappegoor en Sportcentrum Reeshof beschikt inmiddels ook de Ireen Wüst IJsbaan over een Timepoint. Dit registratiesysteem maakt het mogelijk met behulp van de sportchip T-Racer nauwkeurig sportresultaten te meten. Sporters kunnen met deze persoonlijke chip rondetijden registreren. Zaterdag 25 september vinden er tussen 12.00 - 15.00 uur demonstraties plaats met de T-Racer.

Ireen Wüst IJsbaan

De Ireen Wüst IJsbaan heeft een volwaardige 400 meter ijsbaan met drie rijbanen en een extra ijshockeyvloer van 30x60 meter. De volledig overdekte ijsbaan biedt voor zowel de professionele schaatser als de recreant veel schaatsplezier. De ijsbaan beschikt over een schaatsverhuur en schaatsschool Duosport verzorgt schaatsles voor jong en oud.

Voor meer informatie over openingstijden en tarieven: www.sportintilburg.nl. (zie onderstaande link)
Voor meer informatie over schaatsles: www.schaatsles.nl. (zie onderstaande link)

Links


* www.sportintilburg.nl

* www.schaatsles.nl

---