De Nederlandse Make-up Awards 2010

23/09/2010 15:35

Stichting Foundation

Zondag 26 september, tijdens de beurs Beauty Salon dimensions in Utrecht, is het podium gereserveerd voor de Nederlandse Make-up Awards 2010. Tien genomineerden uit de categorie Vrij Werk, met als thema 'Ethnic Beauty' zullen strijden om de felbegeerde awards. De Nederlandse Make-up Awards is een fotowedstrijd voor visagisten en make-up artists, die worden uitgedaagd op het gebied van creativiteit, professionaliteit en perfectie.

Uit de vele inzendingen zijn 10 foto's genomineerd. De genomineerde kandidaten moeten op deze dag van de uitreiking hun creatie nogmaals maken op het podium. Een deskundige jury beoordeelt die dag het werk, de werkwijze en het eindresultaat. De presentatie is in handen van Mirella van Markus, bekend van Goedemorgen Nederland.

Op zaterdag 25 september organiseert De Nederlandse Make-up Awards in samenwerking met de Anbos een speciale wedstrijd voor de beste leerlingen van de negen pilotscholen, die hebben meegedaan aan het pilotjaar om te komen tot een erkend branchediploma visagie. Het thema is een bruids- en bruidegoms make-up met volledige styling.

De feestelijke prijsuitreiking van De Nederlandse Make-up Awards 2010 vindt plaats op zondagavond de 26ste in het Beatrix Theater in Utrecht. Naast de uitreiking van de Make-up Awards en de Anbos Aanmoedigings Award, zal voor het eerst dit jaar de Oeuvre Award worden uitgereikt. Deze award wordt uitgereikt aan een bijzonder persoon of organisatie die een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de visagiewereld.

De Nederlandse Make-up Awards 2010 wordt mogelijk gemaakt door ANBOS, Beautypartner, BT?, HBA, Koppig, LOOkX, Make-up Studio, Nederlands Cosmetica Netwerk, Stefan Ammerlaan Photography, Tentoo, VNU Exhibitions en het vakblad Visagie.





http://www.denederlandsemakeupawards.nl