RTL Group

Finale 'My Name Is...?' bij RTL 4

Merante, Drieëlle, Mariska en Timothy wisten de afgelopen weken hun favoriete artiest vlekkeloos na te doen. Zij strijden zaterdag 25 september in de finale van My Name Is bij de volwassenen dan ook om de hoofdprijs. Ook bij de kinderen zijn de finalisten bekend: Lana, Soraya, Laura en Anouk. Wie van hen gaat er na de spectaculaire finale naar huis met die mooie prijs: een hoofdrol in de My Name Is- concerten in Nederland en België, dat in samenwerking met V&V Entertainment wordt georganiseerd.

Tijdens de anderhalf uur durende finale doet Merante (31) de Amy Winehouse- act met het nummer Valerie, kruipt Drieëlle (38) in de huid van superster Madonna en zingt het nummer Music. Mariska (40) imiteert haar idool Tina Turner met Private Dancer en de enige man in de finale, Timothy (29), vertolkt We Are The Champions van Freddie Mercury. Laura (12), Lana (14), Soraya (11) en Charlotte (13) worden omgetoverd tot respectievelijk Miley Cyrus, Lady Gaga, Annie en Anouk en laten zien waar ze goed in zijn.

Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Francesca Vanthielen nemen wederom de presentatie voor hun rekening, terwijl Albert Verlinde, Erik de Zwart, Kathleen Aerts en Ronny Mosuse samen met de kinderjury, die de contest op internet hebben gewonnen, bepalen wie de winnaars worden van My Name Is? Tot slot zingen alle finalisten samen het nummer We Are The World van The King Op Pop onder begeleiding van Christophe, de winnaar van My Name Is Michael.

De live concerten met de winnaars van het gelijknamige televisieprogramma vinden plaats op zondag 28 november in Heineken MusicHall te Amsterdam en een week later is de spectaculaire show te zien in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Finale-uitzending: zaterdag 25 september, tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/mynameis

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters tel. 035 6718971, eva.peters@rtl.nl