Stadsdeel Amsterdam Centrum



---

25 september Dag van De buurt

Zaterdag 25 september viert de Jordaan & Gouden Reael zijn jaarlijkse Dag van De buurt die dit jaar helemaal in het teken staat van Burendag en Buurtvrijwilligers.

De feestelijkheden vinden plaats bij Speeltuinvereniging Ons Genoegen, waar om 12.30 uur de Drumfanfare de Dag start met een muzikale optocht door de buurt. De officiële opening van de Dag van De buurt door stadsdeelbestuurder Roeland Rengelink is om 13.15 uur.

Buurt-Picknick

Als blijk van waardering voor de geweldige inzet krijgen alle buurtvrijwilligers in het hart van de Jordaan een gezellige Buurt-Picknick aangeboden. Maar dat is niet alles. Vanaf 14.00 uur luisteren buurtzangkoren de Dag muzikaal op en voor kinderen is er natuurlijk een speciaal programma. Ook vindt deze dag de presentatie plaats van het eerste exemplaar van het Buurtfotoboek `Waar komen wij vandaan'. In dit boek geven bewoners en ondernemers van de Jordaan & Gouden Reael, afkomstig uit alle werelddelen, met hun portret een gezicht aan De buurt. Alle reden dus voor een bezoek, u bent van harte welkom.

* Zaterdag 25 september

* 12.30-17.00 uur

* Speeltuinvereniging Ons Genoegen, Elandsstraat 44

Donwloaden

Flyer met programma van de Dag van de Buurt

---