Ingezonden persbericht

Noorderland viert vijfjarig bestaan

27 mei 2010

GRONINGEN/LEEUWARDEN - Lifestylemagazine Noorderland viert in september 2010 het vijfjarig bestaan. De verjaardag wordt gevierd met een groots, tweedaags feest, 25 en 26 september 2010 op landgoed Nienoord in Leek.

Het motto van het Verjaarsdagsfeest is 'Beleef, proef en ontmoet Noorderland'. Op het sfeervolle landgoed Nienoord zullen naar verwachting tachtig standhouders hun 'waar' aan de man en vrouw brengen. Bezoekers kunnen het Noorderlandgevoel ook ervaren tijdens excursies, workshops, proeverijen en demonstraties. Bovendien kan men redactieleden, schrijvers en fotografen van Noorderland ontmoeten. Een voorproefje en meer informatie in de septembereditie van Noorderland (verschijnt 26 augustus) en op www.noorderland.nl.

Noorderland heeft de afgelopen vijf jaar een stevige positie in Noord-Nederland verkregen. Steeds meer lezers waarderen Noorderland dat als enige magazine exclusief over het noordelijke landsdeel schrijft. Het overgrote deel van de lezers woont in het Noorden, maar Noorderland wordt ook regelmatig in de rest van Nederland gelezen en gekocht. Noorderland verschijnt acht keer per jaar en is voor ¤4,95 te koop bbij kiosk, boekhandel en supermarkt.

Noorderland Verjaardagsfeest
Zaterdag 25 en zondag 26 september 2010
Landgoed Nienoord te Leek
Open: za/zo 10.00-18.00 uur
Entree: ¤7,50 pp (tott 12 jaar gratis)
Kortingsbon t.w.v. ¤ 2,50 in Noorderland 6-2010 (verschijnt 26 augustus)
www.noorderland.nl