Ingezonden persbericht



- persbericht -

PAMELA ANDERSON, JERRY SPRINGER EN HULK HOGAN ROASTEN "THE HOFF"

--------
Seth MacFarlane bekend gemaakt als Roast Master voor De Comedy Central Roast van David Hasselhoff --------
De Comedy Central Roast van David Hasselhoff wordt op 25 september uitgezonden om 22.00 uur bij Comedy Central

Amsterdam, 21 juli 2010
De Comedy Central Roast van David Hasselhoff belooft groots en spectaculair te worden. Vandaag werd bekend dat Seth MacFarlane, de geestelijk vader van het Emmy genomineerde Family Guy en The Cleveland Show, toe mag treden tot het selecte gezelschap van Comedy Central Roast Masters. Hij zal in deze rol een supersterren line-up aanvoeren van roasters, die elk heerser zijn in hun specifieke vakgebied, waaronder 's werelds grootste sekssymbool, bekendste worstelaar en meest controversiële talkshow host. De roasters van dit jaar zijn Pamela Anderson, Whitney Cummings, Greg Giraldo, George Hamilton, Hulk Hogan, Lisa Lampanelli, Jeffrey Ross en Jerry Springer. De overige roasters en artiesten zullen later bekend worden gemaakt.

De Comedy Central Roast is in Amerika al jaren een groot succes. Het idee is simpel, neem een beroemdheid, zet hem op een stoel en vraag collega's, vrienden en bekenden om grappen over hem te maken. Sinds de eerste Roast in 2003, met Dennis Leary, zijn er maar een handvol gemaakt. Jaarlijks wordt er één opgenomen in Los Angeles. "The Roast" met Dennis Leary was het best bekeken programma van Comedy Central in de VS ooit. Daarna volgden onder anderen Bob Saget, William Shatner, Pamela Anderson, Joan Rivers en Flavor Flav.

De Roast van David Hasselhoff is te zien op 25 september om 22.00 uur bij Comedy Central


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.