Gemeente Leudal


Nieuws

Proeven aan vrijwilligerswerk tijdens Culinaire Markt in Baexem

Onder het motto "Proeven aan het vrijwilligerwerk" biedt het Steunpunt Vrijwilligers van Proteion Welzijn verenigingen en organisaties in Leudal de mogelijkheid om zich op zaterdag 25 september 2010 tijdens de Culinaire Markt in Baexem te presenteren aan een groot publiek.

Dit is een uitgelezen kans om nieuwe vrijwilligers te werven en om bezoekers naast de vele culinaire hapjes ook eens te laten proeven aan het vrijwilligerswerk.

Kraampjes
Voor verenigingen en organisaties die hieraan mee willen doen, wordt op het kerkplein in Baexem van 14.00 tot 18.00 uur een vrijwilligerspaviljoen ingericht met marktkramen, die gratis ter beschikking worden gesteld. Het Steunpunt Vrijwilligers en de organisatie van de Culinaire Markt zorgen voor de publiciteit rondom dit evenement. Uw vereniging of organisatie hoeft alleen te zorgen voor de inrichting van de eigen marktkraam en voor de bemensing ervan. Het is ook mogelijk om op het kerkplein uw activiteiten te tonen. Denk hierbij aan een creatieve workshop of een sportactiviteit. Wees creatief, want in overleg is veel mogelijk

Verenigingen en organisaties, die zich voor de Culinaire Markt aanmelden, zijn 's avonds ook uitgenodigd voor Lindeboom Live, een smaakvol live muziekprogramma met artiesten uit de regio en heerlijke streektapas. Dit alles in de sfeervolle ambiance van een spiegeltent op het kerkplein. Lindeboom Live start om 20.30 uur.

Aanmelden
U kunt uw vereniging of organisatie tot 1 september a.s. aanmelden door een mail te sturen naar paulinejorissen@proteion.nl U krijgt dan een definitief aanmeldingsformulier toegestuurd.