Ingezonden persbericht


PERSBERICHT -

WINTER FASHION EXPERIENCE Mevrouw Vermeer tijdens Tilburg Culinair

Na een modeshow in een luchtballon in mei is Mevrouw Vermeer klaar voor een nieuwe stunt. Tijdens Tilburg Culinair (25 & 26 september 2010) showt Mevrouw Vermeer haar nieuwe wintercollectie in een gigantische vriescel.

Mevrouw Vermeer is aanbieder van populaire dames- en meisjesmerkkleding (o.a. DEPT, YaYa, Villa, Geisha, Juffrouw Janssen, Jacky Luxury, Geisha girls) in Tilburg, Goirle, Waalwijk en Breda en binnenkort in Utrecht.

De creatieve ondernemers Chantal en Walter Vermeer doen graag iets extra's voor hun klanten. 'We willen onze nieuwe collecties op een aparte manier showen, het is natuurlijk geweldig om dit te kunnen doen tijdens een evenement als Tilburg Culinair' aldus Walter Vermeer. Op internet is Mevrouw Vermeer (www.mevrouwvermeer.nl) dé expert in figuurcorrectie met behulp van kleding. Termen als Body Shaping en Fashion Tricks moeten de dames als muziek in de oren klinken. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de winkels van Mevrouw Vermeer.

Op zaterdagavond 25 september en zondagmiddag 26 september kun je kans maken om deze modeshow in een vriescel bij te wonen. Op het Willemsplein zullen promogirls van Mevrouw Vermeer aanwezig zijn die jou op een bijzondere manier uitnodigen. De modeshow duurt steeds ongeveer 10 minuten en voor warme kleding wordt gezorgd. Tijdens de show wordt de nieuwe herfst- en wintercollectie 2010 en 2011 getoond.


* * * * * * * * * * * * *

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht