Artstart brengt Caleidoscopia naar Woonbeurs 2010

25/09/2010 11:58

ARTSTART

Artstart toont dit jaar het bijzondere kunstwerk - Caleidoscopia - van Lisette Huizenga op de Woonbeurs 2010. Het levensgrote kunstwerk en de Limited Editions zijn te bekijken in de Designhal - hal 11 - van de Woonbeurs van zaterdag 24 september tot en met zondag 3 oktober in de RAI Amsterdam. De Caleidoscopia vind je naast de stand van ARTSTART, standnummer 11-040b.

Caleidoscopia

Caleidoscopia is een magisch en exclusief kunstwerk van de jonge kunstenares Lisette Huizenga. Met behulp van trompe l'oeuil-techniek creëert zij een onbegrensde ruimtelijkheid in een begrensde ruimte. De afbeeldingen op de wanden wekken de illusie van een doorlopende ruimte waar de wanden van de Caleidoscopia stoppen. Kom dit bijzondere werk nu bekijken op de Woonbeurs in de Design Hal (hal 11)

Huizenga biedt met Caleidoscopia de ervaring van dimensievergroting. In haar doeken toont zij dat een schilderij niet perse met verf gemaakt hoeft te zijn. En dat een kleine ruimte niet perse hoeft te ogen als een kleine ruimte. Speciaal voor de Woonbeurs zijn twee digitale schilderijen, beiden in een oplage van 100 gemaakt, die bezoekers kunnen aanschaffen.

Woonbeurs

Op de woonbeurs komen jaarlijks zo'n 80.000 bezoekers. De bezoekers zijn vaak aan het oriënteren voor een verbouwing van hun huis of een aankoop van een huis. Zij laten zich inspireren door trendwatchers, ontwerpers en andere experts die hun lezingen en presentaties geven of de bezoekers van tips voor zien op een speciaal ingericht adviesplein. Een belangrijk onderdeel van de woonplannen is de inrichting. Naast Jan de Bouvrie en andere gevestigde interieurspecialisten, ontwerpers is de Woonbeurs ook een ideale plek om veelbelovende kunstenaars te ontdekken voordat zij bekendheid hebben bij een massapubliek.

ARTSTART

ARTSTART is gespecialiseerd in het zoeken en brengen van nieuw talent. Voordat de werken van veelbelovende kunstenaars bij een groot publiek bekend zijn lanceert ARTSTART deze kunstwerken in beperkte oplagen. Dit maakt kunstwerken exclusief en tot een waardevolle investering.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lisettehuizenga.nl/intro.html