Scouting Wetrogroep Rotterdam viert 80-jarig bestaan


80 Jaar plezier in Rotterdam Kralingen

ROTTERDAM, 20100907 -- In 2010 viert de Scoutinggroep Wetro haar 80-jarig bestaan. Op zaterdag 25 September 2010 organiseert de groep voor haar huidige- en oud leden een reünistendag op ons terrein aan het Onderlangs 4. Deze dag zal geheel in het teken staan van het 80-jarig bestaan van de groep.

Programma
Vanaf 13:30 uur is er een spelmiddag voor de huidige leden van de groep. Omstreeks 16:00 uur zal er officieel de vlag worden gehesen en volgen er toespraken en presentaties van onze leden en het bestuur.
Daarnaast maken we een jubileum foto met alle aanwezigen.

Doorlopend zijn er foto's en video's te bekijken van onze diverse speltakken die de opkomsten en zomerkampen in beeld hebben gebracht.
Na afloop wordt er een speciale editie uitgereikt van de WetroWauwel, een speciaal boekje ter ere van het jubileum, met verhalen en anekdotes van huidige- en oud leden.

Na afloop van het centrale programma zal er de gelegenheid zijn om bij te praten op onze jubileumborrel en diner.

Oproep
Aan alle oud-leden en andere geïnteresseerden doet de organisatie de oproep om naar de reünistendag te komen. Iedereen is van harte welkom!
Aanmelden is mogelijk door contact op te nemen via info@wetro.net

Over de Wetro
De Wetrogroep Rotterdam is een open scoutinggroep met vijf speltakken. De groep is een gemengde scoutinggroep waar jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 18 jaar activiteiten doen.
De Wetrogroep Rotterdam maakt deel uit van de landelijke vereniging Scouting Nederland. In ons land zijn zo'n kleine 1500 groepen actief. Totaal zo'n 120.000 jeugdleden en 20.000 kaderleden.

De Wetrogroep is opgericht in 1930 en van oorsprong een meisjes groep. De naam Wetro staat voor Weest Trouw.
Vanaf de oprichting is de groep gevestigd in het clubhuis aan het Onderlangs.
Vanaf 1988 is de Wetrogroep gemengd gaan draaien en zijn jongens aan de groep toegevoegd.
Op dit moment telt de groep 138 jeugdleden en zo'n 45 kaderleden die actief zijn als leiding.

Voor meer informatie zie: www.wetro.net





Ingezonden persbericht