Ingezonden persbericht



VICTORIOUS: NIEUWE HITSERIE VANAF 25 SEPTEMBER OP NICKELODEON

LOS ANGELES TIMES EN ABC'S THE VIEW LOVEND

Amsterdam, 8 juli 2010

De spiksplinternieuwe live-action serie Victorious vertelt het verhaal van de 15-jarige Tori Vega (Victoria Justice) die opgroeit in de schaduw van haar oudere zus Trina, de grote ster van de familie. Het toeval wil dat juist Tori een uitnodiging krijgt voor 'Hollywood Arts', de meest prestigieuze school in Amerika op het gebied van podiumkunsten. Al snel komt ze erachter dat het toch enige moeite kost om haar weg te vinden en écht geaccepteerd te worden door haar medestudenten...

Hoewel Tori een geweldige zangeres, danseres en actrice is, lijkt ze dat zelf nog niet helemaal te beseffen. Gaandeweg komt ze erachter dat er een ware entertainer in haar schuilt en over welke bijzondere talenten ze beschikt. Optreden maakt haar én de mensen om haar heen, compleet gelukkig!

Victoria Justice 'booming' in Amerika
De Los Angeles Times schreef al een lovend artikel over de serie en hoofdrolspeelster Victoria Justice was onlangs te gast in het populaire ABC praatprogramma The View, omdat alle kijkcijferrecords in Amerika door het dak gaan. Ook werd ze door de wereldbekende celebrity blogger Perez Hilton al genoemd als de nieuwste 'rising star' en schreef hij op zijn blog: "Better watch out, Demi and Miley- looks like there's a new teen queen in town"!

De serie Victorious is geschreven en bedacht door Dan Schneider, tevens de bedenker van populaire Nickelodeon series als iCarly en Drake & Josh. De samenwerking met Sony Music zorgt ervoor dat de muziek en songteksten in de serie van een kwalitatief zeer hoog niveau zijn.

De cast
Naast Tori en haar zus Trina, spelen ook André, Jade, Robbie, Cat en Beck een belangrijke rol in de serie. André is grappig, lief, cool en ongelofelijk getalenteerd. Hij groeit al snel uit tot Tori's beste vriend en vindt het heerlijk om op te treden voor zijn beste vrienden, maar voor een groot publiek vindt hij doodeng!

Jade is typisch zo'n meisje die zich met haar eigen kliekje vrienden, verheven voelt boven iedereen die normaal en populair is op school. Ze heeft er ongelofelijk hard voor gewerkt om op 'Hollywood Arts' terecht te komen en vindt het vreselijk irritant dat Tori zo populair en geliefd wordt.

Beck is Jade's vriendje. Hij is knap, grappig, aardig en wil het beste uit zijn acteeropleiding halen. Ook al is Beck gek op Jade, dit betekent niet automatisch dat hij ook een hekel heeft aan Tori.

Robbie/Rex is de beste buikspreker van 'Hollywood Arts'. Hij is een beetje verlegen en apart, maar via zijn alter ego Rex manifesteert hij zich op geheel andere wijze.

Cat is ook een van de beste vrienden van Tori en direct herkennen aan haar emotionele karakter. Ze kan behoorlijk over-the-top reageren en houdt van drama, heel veel drama!

Victorious: 'Friends meets Fame', maar dan op de herkenbare Nickelodeon wijze. Een verfrissende nieuwe show vol heerlijke muziek en de zoektocht van een 15-jarig meisje naar haar eigen mogelijkheden en talenten. Vanaf 25 september om 19.30 uur op Nickelodeon!

www.nickelodeon.nl

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.

Noot voor redacties