Gemeente Lelystad

Topartiesten op Ramadanfestival

Woensdag 18 augustus 2010
Ramadan 2009

De feestelijke afsluiting van de periode van Ramadan vindt plaats in theater Agora op 25 september 2010. Dit jaarlijkse Ramadanfestival, waar mensen van verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten, heeft wederom een wervelend programma met topartiesten.

Samenwerking

Het Ramadanfestival Lelystad is een samenwerking van de gemeente Lelystad, de islamitische zelforganisaties en sleutelfiguren uit Lelystad.

Karsu Donmez & Band

Tijdens het festival treedt toptalent Karsu Donmez & Band op. Zij is klassiek geschoold en heeft haar strepen verdiend met jazz en eigengeschreven liedjes. Karsu stal de show tijdens het eerste Ramadanfestival in 2008, speelde op het Sea Bottom Jazzfestival, en onlangs op het North Sea Jazzfestival. Karsu stond ook twee keer in Carnegy Hall in New York en heeft net haar eerste CD gelanceerd.

Programma


* Burgemeester Horselenberg verwelkomt u graag om 14.00 uur in het theater. Het programma duurt tot 17.00 uur en heeft een apart kinderprogramma voor kinderen vanaf 2 tot 12 jaar.
* Ook de Derwishdans ontbreekt dit jaar niet met danser Kadir Sonuk van het internationale danstheater. Kadir wordt begeleid door Aart Bergwerff waarbij de zuiverste integratie van 2 culturen versmelten.

* Vrouwen uit de gemeenschap van Lelystad verzorgen een authentieke Marokkaanse en Turkse High Tea.

* Gastheer van deze middag is Rachid Larouz, stand-up comedian en cabaretier. Larouz is ook bekend van Achmed de slager in `Raymann is Laat'.

Kaarten

Toegangskaarten inclusief High Tea kosten 7,50 euro per persoon, kinderen tot 6 jaar gratis (kinderen zijn vanaf 2 jaar welkom). De kassa van theater Agora is vanaf maandag 23 augustus geopend van 14.00 tot 17.00 uur, of telefonisch bereikbaar via 0320-239239 of via de website.
Ja