Gemeente Valkenswaard

Nieuwsberichten - Kennismaken met skeeleren en tafeltennis

Kennismaken met skeeleren en tafeltennis

Op zaterdag 25 september worden tijdens de Special Olympics Regionale Spelen (SORS) in Valkenswaard niet alleen wedstrijdsporten aangeboden. Sporters van 8 jaar en ouder met een verstandelijke beperking, kunnen die dag gratis kennismaken met twee demonstratiesporten: skeeleren en tafeltennis.

Beide demonstratiesporten worden op 25 september, bij voldoende belangstelling, doorlopend aangeboden van 10.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Locaties demonstratiesporten

Het skeeleren vindt plaats op sportpark Den Dries aan de Pastoor Heerkensdreef, op de asfaltpaden tegenover de accommodatie van Rugbyclub The Vets. Bezoekers worden vanaf het centrale parkeerterrein op Den Dries naar deze locatie verwezen. Medewerkers van Dukino Skate School en vrijwilligers helpen belangstellende sporters bij het skeeleren.

Leden van Tafeltennisvereniging Valkenswaard staan met hun vrijwilligers klaar om in de sporthal aan de Hertog Hendrikstraat (tegenover sportpark Den Dries) belangstellenden uitleg te geven en hulp te bieden bij het tafeltennissen.

Aanmelden

Aanmelden kan via mailadres specialolympics@valkenswaard.nl of telefonisch via de gemeentelijk projectleider SORS, mevrouw C. Geldof, telefoonnummer (040) 2083644.

Belangstellenden kunnen zich ook op 25 september nog op de beide locaties melden.