Ingezonden persbericht



- persbericht -

THE HOFF DOOR DE MANGEL GEHAALD IN DE JAARLIJKSE ROAST VAN COMEDY CENTRAL

"COMEDY CENTRAL ROAST OF DAVID HASSELHOFF"
GAAT ZATERDAG 25 SEPTEMBER OM 22.00 UUR IN PREMIÈRE

--------
Met Roast Master Seth MacFarlane en Roasters Pamela Anderson, Whitney Cummings, Greg Giraldo, Gilbert Gottfried, George Hamilton, Hulk Hogan, Lisa Lampanelli, Jeffrey Ross And Jerry Springer
--------
Amsterdam, 2 september 2010
David Hasselhoff verdronk zowat in alle beledigingen en er was geen strandwacht in de buurt om hem te redden van het comité der komieken. Niets was onbespreekbaar tijdens de jaarlijkse Comedy Central Roast van dit jaar. The Hoff werd bekogeld met grappen over zijn drankgebruik, zijn liefde voor cheeseburgers en 'de vrouwen'. Seth MacFarlane, de Emmy genomineerde bedenker van "Family Guy," presenteerde de avond als Roast Master. De show werd begin augustus opgenomen in Los Angeles en zal als 90 minuten special bij Comedy Central worden uitgezonden. De "Comedy Central Roast of David Hasselhoff" gaat op 25 september om 22.00 uur in première.

Highlights van de avond:


· Roast Master Seth MacFarlane verlegt zijn aandacht van The Hoff naar Pamela Anderson


· Jeffrey Ross kleedt zich uit tot een leren g-string en een leren jas a la Hoff in de jaren '80 om zijn enthousiasme te uitten over het roasten van The Hoff.


· De eerste vrouwelijke Roastee ooit en Hoff "Baywatch" tegenspeler Pamela Anderson vertelt over de acteertips die ze van The Hoff Kreeg


· Roastee David Hasselhoff spreekt zich uit over de vermeende intimiteiten met de "Baywatch" babes

De Comedy Central Roast is in Amerika al jaren een groot succes. Het idee is simpel, neem een beroemdheid, zet hem op een stoel en nadat collegae, vrienden en bekenden grappen over hem hebben gemaakt, slaat de Roastee zelf genadeloos terug. Sinds de eerste Roast in 2003, met Dennis Leary, zijn er maar een handvol gemaakt. Jaarlijks wordt er één opgenomen in Los Angeles. "The Roast" met Dennis Leary was het best bekeken programma van Comedy Central in de VS ooit. Daarna volgden onder anderen Bob Saget, William Shatner, Pamela Anderson, Joan Rivers en Flavor Flav.

De Roast van David Hasselhoff is te zien op 25 september om 22.00 uur bij Comedy Central


- EINDE BERICHT -