Ingezonden persbericht


Amsterdam, 9 september 2010

Eerste deelnemers Bastiaan's Bazar bekend
Fashionmarkt van überstylist Van Schaik grootser dan vorig jaar

Glit & glam, punk & rock maar bovenal ouderwetse gezelligheid. Op 25 en 26 september strijkt Bastiaan's Bazar neer op het Westergasterrein. De unieke fashionmarkt met de nieuwste designer collecties, limited editions, exclusieve sample sales en meer beleefde vorig jaar zijn vuurdoop.

In 2009 was het aanbod van fashion, beauty en lifestyle al indrukwekkend, dit jaar wordt er nog een flinke schep bovenop gedaan. Van de volgende merken is al bekend dat ze aanwezig zullen zijn op Bastiaan's Bazar: Aaiko, A-Brands met Salty Dogs, Angeli Dolci, Anne-Claire Petit Accessoires, ANNLIZ met o.a. Vanessa Montiel / Michele Jefferson / Quarzia, Bobbi Brown, Bravoure, Buddha to Buddha, Club Manhattan, Doubler le Sol, Es-Teem, Eva Anna Hekking, Gen LikeUs, Gilian, Guess Horloges, I LOVE FASHION NEWS, Jos de Jong Mode met o.a. French Connection / Oilily accessories / Antik Batik / Noa Noa, Karin van Dijk agenturen met o.a. Custo Barcelona / Colcci / Muchacha, Label.M / De Kapper, Lolo Love To Love, Mada van Gaans, Mimoods, Nanu Lifestyle, OntFront, Saton Optiek, Studio Sonanz met o.a. Ganesha Ibiza / Rosa Y Nina / Sweet dreams of Ibiza, Ti Sento en Vovnjau.

Binnenkort wordt bekend gemaakt welke merken daar nog bij komen.

Tijdens de Bazar vindt tweemaal per dag de NET5 Fashion Parade plaats. Bastiaan van Schaik himself zal deze modellen stylen en daarnaast ook zo veel mogelijk bezoekers van stylingadvies voorzien. En voor nog meer inspiratie geeft Aaiko een fashionshow met de gloednieuwe najaarscollectie.

Bastiaan's Bazar is zeker niet alleen een girls day out. Voor mannen valt er naast het aanschouwen van al die shoppende vrouwen, ook genoeg te kopen en te beleven. En er is zelfs een Gentlemens Lounge van Van Gils Parfums strictly for men, waar mannen puur kunnen genieten.

Kortom: een hippe, maar laidback fashionmarkt die weer minstens zo gezellig als vorig jaar beloofd te worden. Dit keer is Bastiaan's Bazar mede mogelijk gemaakt door NET5, Mitsubishi, Van Gils en Fashioncheque. Bagels & Beans zorgt voor lekkere bites.

Over Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik is Neerlands bekendste stylist en heeft zich ruimschoots bewezen in de mode-industrie. Naast stylist, fashion director en jurylid van Benelux Next Top Model, is hij het creatieve brein achter allerlei modeshows en bracht hij onlangs het boek 'Kokkerellen met modellen' uit.

Facts

Bastiaan's Bazar vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam. Adres: Pazzanistraat 37

Tijden: za. 10.00 - 20.00 uur, zo. 10.00 - 18.00 uur

Toegangskaart (aan de deur): ¤ 5,- (inclusief Bastiaan's Bazar Bag & Fashioncheque ter waarde van ¤ 10,-)

Bastiaan's Bazar is een initiatief van stylist Bastiaan van Schaik en FUSE Communication in samenwerking met Modefabriek.

Kijk voor meer informatie op: www.bastiaansbazar.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht