Ingezonden persbericht


15 september '10

Nijmegenaren nemen het heft in eigen hand

Zaterdag 25 september worden ideeën verzameld en problemen aangepakt

In 2008 hebben 50.000 mensen op één dag heel Estland schoongemaakt! 7 Days of Inspiration wil in 2011 Nederland op een soortgelijke manier upgraden op het gebied van zorg, onderwijs, duurzaamheid, werk, voeding en versimpelen. En dat zonder geld! We geloven dat er genoeg goede wil, middelen en ideeën zijn om dit project te laten lukken!

Nijmegen is een van de 14 steden die al is begonnen met het maken van plannen en mobiliseren van mensen. We hebben jullie hulp en input nodig om de plannen nog beter en mooier te maken om Nederland blijvend te upgraden. 7 Days Of Inspiration tilt Nederland op 6 thema's naar een hoger niveau. Knopen worden doorgehakt of ontward, nieuwe manieren van samenwerken tot stand gebracht, klussen opgeknapt die velen niet voor mogelijk hadden gehouden, mensen en organisaties wordt een helpende hand geboden op een manier dat er structureel iets verandert.

Wat heb jij altijd willen veranderen in Nijmegen? Met 7di heb jij de mogelijkheid om kansen en ideeën aan te pakken met een groep gemotiveerde, ondernemende mensen. Met minder moeite meer resultaat bereiken. Kom zaterdag 25 september naar de Sint Stevenskerk om een lezing van Nils Roemen bij te wonen over dit project en onze plannen van jullie ideeën te voorzien!

Denk mee, doe mee! We zien je graag op 25 september om 16:00 uur in de Sint Stevenskerk.

First moment of inspiration

Datum en tijd: Zaterdag 25 september van 16.00 - 17.30 uur

Locatie: St. Stevenskerk

St. Stevenskerkhof 62
6511 VZ Nijmegen

Noot voor de redactie,