Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-09-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFE
Zaterdag 25 september
16.00 uur - Radio 2

DE KAST TE GAST IN TROS MUZIEKCAFE

Op zaterdag 25 september ontvangt Daniël Dekker de Friese groep De Kast in TROS MUZIEKCAFÉ. De Kast bestaat alweer 20 jaar! Hun eerste grote hit scoorde de band in 1997, met In Nije Dei. Aanstaande vrijdag komt, na acht jaar, hun nieuwe cd uit. De presentatie is in het Abe Lenstra Stadion in Heereveen. Dit concert is ook het officiële begin van de nieuwe tour door Nederland, maar zaterdag 25 september zijn ze eerst nog een uur lang te gast in TROS MUZIEKCAFÉ.

Verder te gast in het eerste uur (16.00 - 17.00 uur):

Sean Riley & The Slowriders klinkt alsof ze uit Amerika komen, maar het zijn Portugezen. Hun tweede album is net gereleased. Met semi-akoestisch gitaarwerk, orgel, drums, (contra)bas, mondharmonica en nu en dan piano is de cd een aangename mix tussen country en folk.

Jan Keizer en Anny Schilder zijn weer een duo. Hun samenwerking bij BZN stopte in 1984, maar na 26 jaar zijn ze weer samen te horen op een nieuw album. De cd was bij de release al goed voor goud. Op Together Again staan alleen maar nieuwe liedjes, maar die klinken net zo vertrouwd als toen Jan en Anny samen zongen in BZN.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl