Microsoft E-Learning nu met onbeperkt hulp en begeleiding


MSCertKit... Certification made affordable and easy

ARNHEM, 20100925 -- 'GetCertified ICT Education' maakt certificering voor ICT Professionals makkelijker en aantrekkelijker dan ooit door Official Microsoft E-Learning aan te bieden in de zogeheten MSCertKit. Deze Kit biedt in één aantrekkelijke leeromgeving de studenten naast de officiële Microsoft E-learning, de MeasureUp oefenexamens, een tips-, tricks- en technieken-afdeling en via Global Mentoring 24/7 onbeperkt 1 op 1 persoonlijke begeleiding en coaching.

De MSCertKit combineert de flexibiliteit van e-learning met de optimale ondersteuning en persoonlijke aandacht van klassikaal onderwijs. Uiteraard liggen de kosten ook een stuk lager dan voor klassikaal onderwijs.

In tegenstelling tot de standaard Microsoft E-learning biedt GetCertified met de MSCertKit een volledig geïntegreerde leeromgeving voor studie, verdieping, examinering en alle ruimte voor begeleiding. Hiervoor worden de beste online tools van verschillende toeleveranciers (allen MS Prefered Partners) gecombineerd in één LMS (learning management systeem) waarbij het unieke tevens zit in de wijze waarop de onderdelen onderling samenwerken. Vooral de begeleiding van de mentor geeft cursisten veel meer houvast en sturing dan normaal bij e-learning kan worden geboden.

Wie met een MSCertKit training begint heeft onder andere via chat-sessies contact met zijn mentor (Microsoft Certified Trainer). De mentor legt het te volgen opleidingstraject uit en licht dit waar nodig verder toe en bewaakt de voortgang. Ook wordt de student geïnformeerd over wanneer er assessments (testen) voor hem of haar klaar staan. De student en de mentor houden na iedere test een chat-sessie om het resultaat en de vervolgstappen te bespreken. Dit kunnen afspraken zijn over het opnieuw doorlopen van een trainingsmodule, het gebruik van Tips, Tricks & Links voor verdieping van de lesstof of over de volgende module van het opleidingstraject. Uiteraard is de mentor ook altijd beschikbaar als de student vragen heeft of problemen met de stof ondervindt. Zo nodig kan op afstand de controle over de computer van de student worden overgenomen om oefeningen of live labs voor te doen of om specifieke zaken toe te lichten.