Stadsdeel Amsterdam-Noord

Sport- en gezondheidsmarkt De Banne op Banne Bruist, 26 september

14 september 2010

Op zondag 26 september vindt de tweede sport- en gezondheidsmarkt De Banne plaats. De markt gaat van start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Deelname aan de activiteiten is gratis en je hoeft je er niet voor in te schrijven.

Dit jaar is de sport- en gezondheidsmarkt programmaonderdeel van het altijd druk bezochte Banne Bruist Festival, dat daarmee meteen een aantal sportieve activiteiten rijker is. Iedereen die wil kan meedoen aan een wervelende Zumba-workshop en er kan volop gesport worden binnen een boarding die speciaal voor de sport- en gezondheidsmarkt wordt geplaatst.

Van alles te doen

In de `Wat eet en beweeg ik-bus' kunnen bezoekers hun sportieve prestaties en uithoudingsvermogen meten. Ook kunnen ze er informatie krijgen over bewegen en gezonde voeding. Ze kunnen ook lekkere gezonde hapjes maken onder leiding van een professionele kok. Ouderen kunnen hun rollator laten checken of meedoen aan een cursus valpreventie. Verder kan jong en oud meedoen aan een keur aan proef- en demonstratielessen van sportverenigingen uit de buurt.

Waar

Parkeerterrein achter de Buiksloter Apotheek
Statenjachtstraat

Deelnemende organisaties

Aan de sport- en gezondheidsmarkt werken onder andere mee: AGIS verzekeringen, Combiwel, Cordaan, Doras, DWI, GGD, Meer Bewegen Voor Ouderen, Openbare Bibliotheek Amsterdam en Stadsdeel Amsterdam-Noord.

Meer informatie

Gert van Weert, wijkmarinier De Banne
Telefoon: 06 2010 6153
E-mail: g.van.weert@noord.amsterdam.nl