Ingezonden persbericht


Nieuwe website online en start najaar/ winter seizoen in de Woonkamergalerie

De afgelopen maanden is er, in samenwerking met Cybox uit Boxmeer, hard gewerkt aan onze nieuwe website. En met trots kunnen wij u melden dat deze vorige week online is gegaan! Dus laat u verrassen en neem een kijkje op www.kunsthandel-gennep.nl Hier kunt u vanaf nu ook zien wat er nog meer in de regio te doen is en het is ook mogelijk om op deze site te adverteren als ondernemer of als kunstenaar.

Ook zal op zondag 26 september aanstaande het najaar/winter expositie seizoen van start gaan in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep. Wij zullen op deze dag meteen groots beginnen met een Herman Brood dag van 10.30 uur tot 17.30 uur. Dit belooft weer een spectaculaire expositie te worden die zeker de moeite waard is om te bezichtigen! Hieronder een stukje biografie van Herman!

Herman Brood koos altijd voor een tastbaar beeld, waarbij de slogans je doen denken aan een striptekening. Het gros van zijn schilderijen en zeefdrukken laten zien waar het bij Herman Brood om draaide: muziek, relaties, ontspanning en liefde!

Tot en met 30 november a.s. zal ook Gertie Roebbers-Geurts uit Venlo met een aantal van haar werken aan onze groepsexpositie gaan deelnemen. Deze expositie is, na de feestelijke opening op 26 september aanstaande, dagelijks te bezoeken van 13.00 uur tot 17.00 uur. Hieronder een stukje biografie van deze kunstenares!

Daar ze veel van planten en bloemen houdt, ging haar voorkeur lange tijd uit naar het schilderen van bloemen. Eerst schilderde zij met aquarel, pastelkrijt en later met acryl.

Thans worden de werken moderner van opzet, expressiever en vooral gewaagder. Op dit moment is het maken van moderne werken een grote uitdaging voor haar.

Omdat zij ruim 30 jaar in de verzorging heeft gewerkt, exposeert ze regelmatig in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Op deze manier wil ze de mensen iets van blijdschap schenken. Tegenwoordig exposeert ze haar werken ook in kunstgaleries.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van Herman Brood en Gertie Roebbers-Geurts te bewonderen.




Ingezonden persbericht