Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, AMSTERDAM 20 SEPTEMBER 2010

Sunday Speakeasy bij Canvas op de 7e - tweewekelijkse jazz-zondag met Kenny Colombo.

Op zondag 26 september a.s. vindt de tweede editie plaats van Sunday Speakeasy, een krokante middag voor muziekliefhebbers (iedere tweede en vierde zondag van de maand). Met live jazz & cocktails. Met funk, bossa nova en interpretaties van sound-tracks van televisieseries uit de jaren '70 en '80, à la carte geserveerd door het Kenny Colombo Combo.

Voor de gelegenheid speelt drummer Clarence Becton mee met het combo. Becton is een oudgediende die nog optrad met o.a. Coleman Hawkins, Woody Shaw en Thelonious Monk. De jonge electrische bassist Tomás Merlo is een virtuoos in de traditie van zijn grote voorbeeld Jaco Pastorius. Durk Hijma behoort tot de top van een nieuwe generatie gitaristen. Zeker gezien zijn leeftijd is zijn spel uitgebalanceerd en volwassen.

Sunday Speakeasy markeert tevens de comeback van Kenny Colombo. Kenny heeft het in zijn leven niet altijd even makkelijk gehad. Na perikelen met de Franse en Duitse belastingdienst heeft hij enige jaren teruggetrokken geleefd in het Oekraïense dorp Yarove. Kenny is een rasentertainer die zowel op altsax als op jacuzzi het onderste uit de kan haalt.

Canvas roept muziekliefhebbers op om hun zondagmiddag op cruise control te zetten. Let the future take care of itself!

Sunday Speakeasy. Da's makkelijk praten!

Muzikanten
Kenny Colombo - alt saxofoon
Clarence Becton - drums
Durk Hijma - gitaar
Tomás Merlo - electrische bas

Sunday Speakeasy

Live jazz & cocktails @ Canvas op de 7e

Featuring the Kenny Colombo Combo

Iedere 2e en 4e zondag van de maand

Tijd: 17:30 - 19:00

Plaats: Canvas op de 7e, 7e verdieping Volkskrantgebouw

Wibautstraat 150
1091GR Amsterdam
Tel. 020-7163817

info@canvasopde7e.nl