Programmawijziging RottPod #3-Maritiem Museum Rotterdam


De aanvangstijd en het programma van RottPod #3 in verband met organisatorische omstandigheden gewijzigd

ROTTERDAM, 20100922 -- In tegenstelling tot eerdere berichten start RottPod in het Maritiem Museum Rotterdam al om 14.30 uur in plaats van om 17.00 uur. Met onder andere Noah's Ark en Clazz-ensemble.

De spits wordt in de centrale hal van het museum afgebeten door Noah's Ark. Zij combineren jazzimprovisaties met traditionele melodiën uit het Midden-Oosten. Aansluitend is het de beurt aan het Clazz-ensemble. Een aantal muzikanten van deze 'small big band' neemt het publiek eerst mee naar de tentoonstelling Fashion Ahoy, waar zij zich laten inspireren door de maritieme haute couture die daar te zien is en sluiten met het voltallige ensemble af op het podium in de hal. Presentatie: Joris Lutz.

Voor en tijdens de optredens is het museum gewoon open en hebben bezoekers voldoende gelegenheid om ook de tentoonstellingen te bekijken.

Voor iedereen met een warm hart voor jazz, maritieme kunst en mode en voor wie nieuwsgierig is naar de combinatie daarvan.
Toegang: GRATIS excl. entree Maritiem Museum.
Meer info: www.rottpod.nl.

Rottpod | Muzikale evenementen op bijzondere locaties in Rotterdam. Eerdere edities van Rottpod vonden plaats in het NAi (2008) en het RO-theater (2009). RottPod is een project van Stichting Loop Alive/Frank van Berkel, Keimpe de Jong, Arend Niks en L E K K O/Helmi Weststrate.





Ingezonden persbericht