Ingezonden persbericht


OEFENRUIMTECONCERTEN, ZONDAG 26 SEPTEMBER IN POPCENTRUM JACOBIBERG


1 dag, 6 oefenruimtes, 40 bands

Popcentrum Jacobiberg gooit zondag 27 september van 13.00 tot 18.00 uur de deuren van de oefenruimtes open voor het publiek. Verdeeld over vier oefenruimtes geven deze middag meer dan 40 bands een miniconcert van 20 minuten. Diverse muziekstijlen zijn vertegenwoordigd. Van metal tot reggae en van akoestische pop tot electro-rock. De oefenruimteconcerten zijn het medium om te zien wat er vandaag de dag leeft in de Arnhemse popscene. Dit jaar vindt het festival voor de vierde keer plaats. De aanmeldingen waren dit jaar zo overweldigend dat de Jacobiberg heeft besloten om (naast de vier reguliere oefenruimtes) twee 'tijdelijke oefenruimtes' te bouwen in de grote zaal.

SFEER

Ieder jaar weer wordt het een gezellig gekrioel van jewelste. Mensen die heen en weer hollen om de verschillende bands te zien, bands die elkaar komen supporten en tussen dit alles door loopt er ook nog een fikse schare fans, familie en fotografen en 'normaal publiek'.

Eigenlijk is de infrastructuur van de oefenruimtes helemaal niet geschikt voor een festival. Maar juist hierdoor ontstaat er een unieke sfeer. Met meer dan 30 man publiek in de oefenruimte is het al een volle bak en de intieme setting zorgt voor relaxte muzikanten op 'het podium' en unieke concerten.

Bands die dit jaar op Oefenruimteconcerten spelen:

Vapour Trail, En vélo, Rose On The Rocks, Medical Waste, CLAUS, Jinkx, Final Four, La Zona, Ivy, In Dobly, LADA!, Kaasschaaf, Page Zero, Jos en de Tosti's, No Poses, kyu, streetcarb, Random, Kids Will Be Skeletons, Sane, TMD, JR @ East Creek, weird, MACbeatz, Bunker, Dirty Napkinz, UIT TIEL Unlocked memories, Damian Kosmos, De Grote Boodschap, Sugartoosh, Mandrake, Vitamin 14, Rini Bos, Miriam Moczko, Veronica Lake, The Orange, Reventes, Memory Hotel en 'n surprise act.

De toegang is gratis en de deuren gaan om 13.00 uur open. De eerste bands trappen om 13.30 uur af. Popcentrum Jacobiberg is gevestigd aan de Thomas à Kempislaan 15. Surf voor meer info naar www.jacobiberg.nl of bel 026-4422106

------