1e Utrechtse Mineralen- en Fossielenbeurs


MAARSSEN, 20100921 -- Op zondag 26 september 2010 organiseert de Nederlandse Lapidaristen Club (NLC) de 1e Utrechtse Mineralen- en Fossielenbeurs van 10.00 tot 17.00 uur in H.F. Witte - cultureel & vergadercentrum aan het Henri Dunantplein 4 in De Bilt. Deze beurs is uniek voor Midden Nederland. Er zal ook een uitgebreid aanbod van mooie en unieke sieraden aanwezig zijn.

Op deze beurs, met standhouders uit binnen- en buitenland, vindt u mineralen, edel- en sierstenen (bewerkt en onbewerkt), fossielen en schelpen uit de gehele wereld, evenals sieraden, fournituren, gereedschappen, machines en boeken op het gebied van mineralen, edelstenen en fossielen. Ook worden diverse demonstraties gegeven zoals (edel)steenbewerking en zilversmeden. De beurs zal voor jong en oud erg aantrekkelijk zijn omdat er veel te zien en te koop is.

De eerste vijf lezers hebben gratis toegang en doen ook mee aan de gratis verloting van mineralen en fossielen tijdens deze beurs.

De beurs is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf NS-station Utrecht met buslijn 77 richting Bilthoven, u stapt uit bij halte Alfred Nobellaan. Er is GRATIS en voldoende PARKEERGELEGENHEID. De beurs is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

De toegang is ¤ 4,- voor volwassenen, ¤ 2,- voor 65+ers en jongeren tot 16 jaar.
Op de internetsite www.mineralennlc.nl vindt u meer informatie over deze beurs en een uitgebreide routebeschrijving.

Nederlandse Lapidaristen Vereniging (NLC)





Ingezonden persbericht