Ingezonden persbericht


MARISKA VAN KOLCK IN NIEUWE SOLO THEATERSHOW MOVIESTARS

Twee jaar geleden maakte presentatrice, actrice en musicalster Mariska van Kolck haar solo debuut met haar voorstelling Top of the World, een succesvolle ode aan de Carpenters. De voorstelling is zowel door publiek als pers zeer goed ontvangen en Het Algemeen Dagblad schreef toen over haar: "Ze pakt het publiek in en het plezier spat er vanaf".

Vanaf september 2010 brengt Mariska haar 2e solo theatershow, Moviestars. In deze voorstelling brengt ze een hommage aan haar zingende favorieten van het witte doek. Ze zingt filmsongs die horen bij bijzondere filmsterren, onvergetelijke rollen, femmes fatales, vlammende filmkussen, beroemde scènes, Oscarwinnaars en -verliezers. Veel herkenbare, maar ook minder bekende filmmelodieën zal zij op het toneel tot leven wekken.

Mariska wordt begeleid door een vijfkoppig orkest en brengt in prachtige kostuums en een sfeervol decor opnieuw een heerlijke muzikale avond vol herkenning en verrassing.

Première: De Flint Amersfoort 4 oktober 2010 - aanvang 20:15 uur Tournee: 26 september t/m 23 december
Zie totale speellijst op www.mariskavankolck.nl

Creative team (zelfde als van Top of the World):
Samenstelling/creatief producent: Cor Franc
Muzikale leiding/arrangementen: Bob Zimmerman
Decor- en lichtontwerp: Wim Dresens
Kostuumontwerp Mariska: Jaap Rijnbende
Kostuumontwerp orkest: Rick Moorman
Geluidsontwerp: Gijs Kater
Regie: Michael Diederich

Producent: Songs4ever BV
Zakelijk producent: Ruud de Graaf (Impresariaat Ruud de Graaf)

Publiciteitsfoto: Deen van der Meer (rechtenvrij voor Moviestars, naamsvermelding verplicht) Publiciteitsfoto's en andere downloads bij www.ruuddegraaf.nl/ Login Theater & Press Gebruikersnaam: Moviestars , wachtwoord: publiciteit

Speelperiode Moviestars:
De theatershow 'Moviestars' is van 26 september tot en met 23 december in de Nederlandse theaters te zien.

Recensies Top of the World

NRC 18 oktober 2008
Mariska zingt dit materiaal met veel accuratesse en hoorbare toewijding.

Volkskrant 7 oktober 2008
De musicalactrice straalt vanaf de eerste minuut. Mariska blijft fier overeind in de grote zaal, want ze beschikt over een dijk van een stem.

Algemeen Dagblad 7 oktober 2008
Mariska van Kolck pakt het publiek in.
Dagblad van het Noorden 7 oktober 2008
The Carpenters voelen goed
Top of the World is een mooi uitgevoerd concert. In een woord: prachtig

Recensies Moviestars volgen na de première op 4 oktober .a.s Programma

De voorstelling bestaat uiteraard uit songs van Moviestars, zoals Marlene Dietrich, Bette Midler, Doris Day, Cher, Barbra Streisand, Dolly Parton, Marilyn Monroe e.v.a.

Denk daarbij aan uiteenlopende songs als:
The Rose
Pillow Talk
9 to 5
The Way We Were
Lilli Marleen

En diverse andere filmsongs, zoals:
Diamonds are Forever
Mrs. Robinson
Everybody's Talking
Etc
etc

'Moviestars' tweede one woman show van Mariska van Kolck

2010 is een bijzonder jaar voor Mariska van Kolck. Niet alleen is ze genomineerd voor de beste vrouwelijk hoofdrol in Chicago, ook doet ze dit jaar haar tweede solotournee, gebaseerd op Filmsterren die haar aanspreken. Vanaf september staat ze met haar solovoorstelling 'Moviestars' in de theaters; een muzikaal dagboek waarin ze liedjes zingt van bekende filmsterren die zij adoreert.

Solo
In 'Moviestars' is Mariska van Kolck voor de tweede keer solo in het theater te zien. Ze speelt geen rol, maar ze staat als zichzelf op het toneel. "Ik heb natuurlijk snelle evenementen gedaan en ook gepresenteerd, maar een theatershow is wel even wat anders. Dit moet ik echt gaan dragen. Na Top of the World heb ik daar enorme zin in."

Biografie Mariska van Kolck

Mariska is sinds haar 10-jarige theaterschoolopleiding aan de 'Nel Roos Academie' te Amsterdam op vele terreinen actief en succesvol geweest.

Op de Nederlandse televisie presenteerde zij de Eurochart Top 50, Medialand, Popformule, Wie ben ik, Eerlijk is Eerlijk en 5 jaar co-presentatie in Bestemming Nederland. Voor de Duitse televisie speelde Mariska gastrollen in Tatort en Sterne des Südens. Ook zong zij een lied van Ralph Fiegel en Michael Kunze voor het nationaal Songfestival Duitsland.

Daarnaast was zij te zien in de films De Gulle Minnaar en als Mammaloe in Pipo en de P..P..Parelridder.

Ook in het theater is Mariska zeer veel te zien geweest. Ze was te zien als Blonde Greet in De Jantjes en speelde in het muziektheaterspektakel De Tijd-Affaire. Zij vertolkte de rol van Nancy in Oliver!, speelde Dorothy Brock in 42nd Street en zeeheks Anomoon in De Kleine Zeemeermin. Daarnaast was ze Leading Lady in de Dinnershow of the Centuries en was ze te zien in Musicals in Ahoy I, Musicals in Concert II, als Mevrouw Pot in de Disney musical Beauty and the Beast en als Haar van Boven in de musical Wat Zien Ik?!. Ze was te zien als Tante Jans in in Ciske de Rat - de Musical en afgelopen seizoen in Chicago The Musical. Naast haar musicalcarrière maakte Mariska in Happy Hour haar debuut in een toneelstuk. En twee jaar geleden was haar eerste solo theatervoorstelling Top of the World een succes.

Mariska werd al tweemaal genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in de musicals Oliver! en 42nd Street. In 2008 heeft Mariska de John Kraaijkamp Musical Award gewonnen voor beste vrouwelijke hoofdrol in Ciske de Rat - de Musical!. Dit seizoen heeft ze haar 3e nominatie te pakken: voor Roxy in de musical Chicago.

Als ambassadrice van 'Villa Pardoes' maakt zij zich sterk voor gezinnen waarin een ongeneselijk ziek kind leeft! www.villapardoes.nl

Mariska is het gezicht van anti-agingcrème Nannic (www.nannic.nl).

Theater

* De Jantjes

* Musicals in Concert

* De Kleine Zeemeermin

* Musicals in Ahoy

* Happy Hour

* Oliver

* 42nd Street

* Beauty and the Beast

* Wat zien ik de musical

* Ciske De Rat

* On Top of the World

* Chicago, the Musical

Televisie
Mariska van Kolck presenteerde verscheidene programma's, maar speelde ook mee in televisieseries.
* Eurochart Top 50

* Popformule

* Medialand

* Kinderkaffee

* Tatort

* Sterne Des Südens (Duitsland)

* Pleidooi

* Wie Ben Ik?

* De Gulle Minnaar (film)

* Pipo en de p-p-parelridder (film)

* Bestemming Nederland

* Bij Ron of André

Biografieën Orkest

Ed Boekee: piano, keyboards, orkestleider
Ed speelt al vanaf zijn achtste jaar piano en heeft vanaf zijn veertiende in een groot aantal bands gespeeld. De stijlen lopen uiteen van pop tot Braziliaans, maar het accent ligt nog altijd op jazz. Inmiddels heeft hij in verschillende bezettingen op de meest uiteenlopende podia gespeeld. Zo was hij zeven jaar lang pianist bij de band van Jeroen Zijlstra. Naast het samenspel in bands heeft Ed altijd graag vocalisten begeleid. Voor de KRO was hij twee seizoenen pianist in het televisieprogramma De Notenclub. Daarnaast speelde Ed onder andere bij theatervoorstellingen van chansonnier Philippe Elan, Cabaretière Mylène D'Anjou, impro-comedy gezelschap Op Sterk Water, Musicalster Ellen Evers en toneelgroep toetssteen. Hij was orkestleider, pianist bij de succesvolle voorstelling The World Goes 'Round en bij de 1e solotournee van Mariska Top of the World.

Bart van Hoof: saxen, fluit, klarinet, trompet, bugel en EWI Bart van Hoof is een veelzijdig multi-instrumentalist. Naast rietinstrumenten bespeelt hij ook koperblaasinstrumenten, een zeer ongebruikelijke combinatie. Hij studeerde in 1999 af aan het Rotterdams Conservatorium. Sindsdien was hij te zien in het theater met Simone Kleinsma, Paul de Leeuw, Mini en Maxi en Liesbeth List. Ook hier toont Bart zich veelzijdig: hij stond zowel in de revue van André van Duin als in de theatershow Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk en Bewonder, een ode aan levenskunstenaar Ramses Shaffy. Recent speelde hij in de musical Hairspray in Keulen en in eigen land bij The Full Monty. Ook doet hij studiowerk. Zijn saxofoon, trombone en trompet zijn te horen in de openingstunes van dramaserie Keyzer & De Boer Advocaten, RTL Sport en De Wereld Draait Door. Zijn inspiratie haalt hij uit de jazz. Het volle geluid van de Amerikaanse tenorsaxofonist Dexter Gordon is een voorbeeld voor Bart. Met Moviestars staat hij voor de tweede keer op het toneel met Mariska van Kolck. In 2008 begeleidde hij haar al in haar 1e soloprogramma Top of the World.

Jeroen Molenaar: drums en percussie
Jeroen heeft in zowel Nederland als ver daar buiten een klinkende naam opgebouwd als veelzijdig musicus. Hij is als slagwerker veel in theaters te zien, zoals met o.a. Brigitte Kaandorp en Angela Groothuizen. Tevens maakt hij arrangementen en componeert nieuw werk. In 1995 is hij begonnen met zijn eigen studio in Loosdrecht, waar hij CD producties maakt en in opdracht produceert.

Boudewijn Groenhuijzen: bas
Boudewijn Groenhuijzen is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in muziekwetenschappen, daarnaast is hij afgestudeerd aan het conservatorium te Hilversum, basgitaar jazz/lichte muziek. Boudewijn heeft naast studio- en sessiewerk ervaring als basgitarist bij Jeans 10, R.E.S.P.E.C.T, arrangeur/bandleider bij kleinkunstenaar Tom Oosterhuis, saxofonist Bertus Borgers, en als muziekschooldocent. Daarnaast heeft Boudewijn meegewerkt aan Lennon & Mc Cartney, Vrienden van Amstel, Coast to Coast, Mamma Mia!, Jesus Christ Superstar en Villa Johanna. Zijn meest recente theatertournees zijn Aan het einde van de regenboog met Simone Kleinsma, The Sound of Music, Andre van Duin's Nieuwe Revue en The World Goes 'Round.

Leon Mennen: gitaar
Leon Mennen is een gitarist die op veel verschillende terreinen actief is. In het theater speelde hij in musicalproducties zoals West Side Story , Evita en Ciske de Rat. In het kleinkunstgenre is hij vaak te zien in het combo van Nico van der Linden. Met dit combo is hij ook jaarlijks als begeleidingsband te gast in de tv programma's Una Voce Particolare en Korenslag. Verder voegt hij zich als freelancer regelmatig bij klassieke orkesten zoals het Radio Filharmonisch Orkest en het Nederlands Blazersensemble. Hij werkt met verschillende bands en solisten in diverse genres zoals Jose Koning, Miranda van Kralingen, Simone Kleinsma, Marc-Marie Huijbregts en Andre van Duin. Hij was orkestleider/gitarist bij de musical Bubbling Brown Sugar en gitarist bij Top of the World. Sinds dit jaar is hij docent harmonieleer op het Conservatorium in Groningen.

Biografieën Creatives

Cor Franc: Creatief producent en Samensteller
Voor Cor Franc is deze tweede solotournee van Mariska alweer de 29e muziektheaterproductie. Na een carrière als organisatieadviseur in de gezondheidszorg en de omroepwereld, richtte Cor in 1987 de Stichting American Songbook op. Als onafhankelijke producent maakte hij de unieke 20-delige radio serie Welke Sinatra bedoelt U? voor de AVRO en BRT. Hij was eindredacteur van het wekelijkse live-muziekprogramma Muziektheater en de eerste tv-shows van René Froger en maakte radio- en televisieprogramma's van de Skymasters Amerika-tour.

Daarna specialiseert hij zich in het ontwikkelen van originele Amerikaanse muziekprojecten, zoals het wekelijkse radioprogramma The Great American Songbook. Hij interviewde talloze Amerikaanse songwriters en vocalisten. Vanaf 1995 ontwikkelt hij spraakmakende muziektheaterportretten van Amerikaanse songwriters als Cole Porter in You're the Top en Irving Berlin in There's No Business Like Show Business en van topartiesten als Frank Sinatra in Sinatra: That's Life!, en Judy Garland en Liza Minnelli in Life is a Cabaret. Zijn producties kregen diverse prijzen en nominaties, waaronder een Edison voor het castalbum van de musical You're the Top.

Met het Metropole Orkest, de Skymasters en zijn eigen American Songbook-orkest onder leiding van Cor Bakker ontwikkelt hij vele theaterconcerten zoals 100 jaar Broadway en Hollywood en zijn American Songbook-series met muziek van onder andere George Gershwin en Leonard Bernstein.

Ramses Shaffy neemt bij hem een speciale plaats in. Hij produceerde zijn laatste theatertournee Ramses '97 en de gelijknamige CD. In het theaterseizoen 2005-2006 het alom geprezen Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk en Bewonder, een ode aan de songwriter Shaffy, die tevens werd uitgebracht op CD en een speciaal samengesteld Ramses Shaffy Songbook. Daarna volgde The World Goes 'Round met songs van Kander & Ebb. Vorig seizoen maakte hij het succesvolle eerste solo theaterprogramma van Mariska van Kolck Top of the World.

Bob Zimmerman: Muzikaal leider, arrangementen
Bob studeerde de hoofdvakken klarinet, piano en orkestdirectie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij componeerde muziek onder andere voor de toneelgroepen Centrum, Publiekstheater, Appel, Haagse Comedie, de Voorziening en Artemis, en voor Buffo Operamakers de jeugdopera's Hot Hands, de Basketbalopera en SLIK, de Ingewandenopera.

Filmmuziek voor onder andere: An Bloem (Edison 1984) De Avonden (Gouden Kalf Beste Film) For My Baby (Gouden Kalf beste regie) en Snapshots (met onder andere Burt Reynolds en Julie Christie).

Van 1982 tot 2000 was Bob pianist/orkestleider van Seth Gaaikema. Tevens is hij als arrangeur werkzaam voor het Metropole Orkest voor talloze film-, CD- en TV producties, en huiscomponist en -arrangeur voor het succesvolle TV programma Una Voce Particolare.

Bekend werden zijn arrangementen voor de twee CD's van HKH Prinses Christina, en zijn arrangement van Piazzolla's Adiós Nonino bij het huwelijk van kroonprins Willem-Alexander met Máxima, trok internationaal de aandacht.

Voor American Songbook had hij de muzikale leiding en schreef arrangementen voor de producties Richard Rodgers' Songbook, Bernstein Broadway Songbook, Life is a Cabaret, Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder, Ode aan Ramses, Liedjes van Toon, The World Goes 'Round en Top of the World.

Michael Diederich: Regie
De Amerikaan Michael Diederich studeerde aan de afdeling musical van het Wagner College in New York.

In Californië en New York speelde hij o.a. in Grease, Little Shop of Horrors, A Little Night Music, My Fair Lady, Pirates of Penzance, Anatevka, en zijn one-man show Music of the Night.

In Nederland was Michael te zien in Stand-up comedy Downstage West, de shows Passion en Madley Amsterdam in het Lido, en de Musicals Evita, Joe de musical, The Bald Prima Donna, The Dancing Queens, Chicago, DJ Monty in Saturday Night Fever en Herodus in Jezus Christ Superstar, Forbidden Musicals on tour. Hij was ook initiatiefnemer en schrijver van Forbidden Musicals en Musicals Gone Mad. Tevens is hij lid van de ABBA imitatie formatie Voulez Vous. Hij deed de regie voor Rocky over the Rainbow, Van Eva tot Evers (one-woman show van Ellen Evers), Nonsens, Het Hemelbed, Nonsens Lieve Heren, Shhh... It Happens, Top of the World en diverse voorstellingen van de Frank Sanders Akademie en het Conservatorium in Alkmaar.

Daarnaast heeft Michael verschillende televisiewerk gedaan: A Star is Born, De Ochtenden, Hot Shots, GTST en De Zwakste Schakel. Zijn stem is te herkennen in reclames voor onder andere Twix, M&M's en Lassie.

Sinds 1996 is Michael werkzaam als acteur bij BOOM Chicago en doet de regie en choreografie voor meerdere amateur musical gezelschappen in Noord Holland.

Wim Dresens: Licht- en decorontwerp

Begin jaren 70 begon Wim als lichtontwerper en belichter voor vele uiteenlopende theaterproducties waarna hij enkele jaren als belichter werkzaam was in Het Koninklijk Theater Carré. Daarna was hij enige tijd in dienst bij Flashlight, waar hij voor vele nationale en internationale artiesten werkte. Sinds 1984 was Wim actief als freelance lichtontwerper voor meer dan 250 theaterproducties en was daarnaast15 jaar de vaste belichter/ontwerper voor Paul van Vliet met wie hij de hele wereld over reisde.
Sinds jaar en dag is Wim ook de vaste lichtontwerper voor De Efteling en heeft hij voor diverse themaparken in de wereld lichtplannen ontworpen. Vanaf eind jaren 90 is Wim, naast het lichtontwerp voor theaterproducties, werkzaam als ontwerper en adviseur van belichting en lichttechniek binnen de architectuur, theaters, concert- en popzalen.
Voor American Songbook maakte hij het lichtontwerp voor de theaterproducties You're the Top, Ramses '97, Larry, this funny world, Sinatra: That's Life!, Life is a Cabaret, Ode aan Ramses, Liedjes van Toon, The World Goes 'Round en Top of the World.
Wim ontving de Nationale Vormgevingsprijs voor het lichtontwerp van Scherzo (Mini & Maxi)

Jaap Rijnbende: Kostuumontwerp en vervaardiging japonnen Mariska Modeontwerper Jaap Rijnbende zit inmiddels al meer dan 25 jaar in het vak. Bekend om zijn spectaculaire trouwjurken, bereikbare haute couture en prêt-à-porter collecties heeft hij naam gemaakt als de down to earth ontwerper voor elke vrouw.

Mariska van Kolck en Jaap Rijnbende kennen elkaar al enige jaren. Jaap heeft menig première jurk voor Mariska ontworpen. Qua kostuumontwerp zijn ze ook geen vreemden voor elkaar want voor de vorige soloproductie van Mariska "Top of the World" was Jaap verantwoordelijk voor Mariska's kleding. Opnieuw koos ze voor de kostuums van haar nieuwe productie "Moviestars" voor Jaap. De vorige samenwerking is beide goed bevallen. Filmsterren spreken enorm tot de verbeelding een thema waarbij Jaap zijn creativiteit ten volle kan benutten. Het beeld van mooie vrouwen in prachtige creaties; kortom helemaal Jaap! Jaap Rijnbende: "Ik wil bereikbare mode maken voor de tevreden vrouw tussen de 40 en 85". Naast haute couture en kostuum ontwerp ontwikkelde Rijnbende een aantal jaar geleden een eigen prêt-à-porter collectie J®, met een bijpassende accessoirelijn. Zijn collectie is verkrijgbaar in zijn eigen zaken in Den Haag en Amsterdam. "Haute couture is magisch, maar bereikbaar voor een selecte groep. Met mijn eigen confectielijn kan ik mode ontwerpen voor iedere eigentijdse vrouw".

Rick Moorman: Kostuums orkest
Rick is eigenaar van Rick Moorman Mannen Mode in Amsterdam en is naast kledingadviseur voor diverse artiesten, sporters en captains of industry ook de initiator en zakenpartner van Humberto Tan in het merk Humberto. Zowel bij Radio 10 GOLD als bij TV Max geeft Rick kledingadviezen aan het grote publiek en schrijft hij diversen columns over dit onderwerp in diverse bladen, waaronder de Times. Ondanks deze vele activiteiten in de mannenmode branche is hij ook consultant voor diverse andere bedrijven. Door zijn jarenlange ervaring, opgedaan bij o.a Van Gils International en zijn opleiding strategie en visie aan Insead bij Parijs ontwikkelt hij marketing concepten die succesvol in de markt gezet zijn . Rick Moorman is de eerste mannen mode detaillist in Nederland die voldoet aan de ISO 9001 norm. Er is nog meer te lezen op www.rickmoorman.nl

Gijs Kater: Geluidsontwerp

Gijs was op de middelbare school al betrokken bij de geluidstechniek van het schooltheater. Hij heeft geluidstechniek gedaan voor onder andere Pia Beck, de Dutch Swing College Band en diverse musicals, waaronder Hoera We zijn Normaal, de Jantjes en Blood Brothers.

Hij is zijn eigen geluidsbedrijf begonnen en heeft sindsdien geluidsontwerpen gemaakt voor diverse producties zoals Stamping, The Snowman, Irma La Douce, Alleen op de wereld en The African Mamas. Daarnaast is hij betrokken bij diverse toneelproducties, zoals het Bewijs, the Price en Zeg eens Aaa en speciale projecten zoals Villa Johanna en Laat ze niet alleen wezen. Onlangs maakte hij het ontwerp van de 3 Baritons in Carré en de musicals Op Hoop van Zegen en The Full Monty.

Daarnaast is Gijs ook veelgevraagd voor de geluidsbegeleiding van evenementen en kortlopende theaterproducties.

Voor American Songbook maakte hij het geluidsontwerp voor de producties Sinatra: That's Life!, Life is a Cabaret, Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk en Bewonder, Liedjes van Toon, The World Goes 'Round en de vorige solotournee van Mariska: Top of the World.

Speellijst Moviestars - 26 september tot en met 23 december 2010

dag
datum
tijd
plaats
theater
tel. kassa

September

zo.
26
20:15
OOSTERHOUT
Theater De Bussel
0162-428600
di.
28
20:15
WIJCHEN
Theater 't Mozaïek
024-6450347
do.
30
20:15
OSS
Theater De Lievekamp
0412-648922

Oktober

vr.

1
20:00
GOOR
Theater De Reggehof
0547-284880
za.

2
20:00
ROERMOND
TheaterHotel De Oranjerie
0475-391491
ma.
4
20.15
AMERSFOORT
Theater De Flint (Première)
033-4229229
di.
5
20:15
RIJSWIJK
De Rijswijkse Schouwburg
070-3360336
wo.
6
20:15
LEIDEN
Leidse Schouwburg
0900-9001705
do.
7
20:15
ALMERE
Schouwburg Almere
036-8455555
vr.
8
20:00
RIJSSEN
Parkgebouw Rijssen
0548-544140
za.
9
20:15
ETTEN-LEUR
Nieuwe Nobelaer
076-5045200
wo.
13
20:15
EINDHOVEN
Parktheater Eindhoven
040-2111122
do.
14
20:00
ROOSENDAAL
Schouwburg De Kring
0165-555555
vr.
15
20:15
HOORN
Schouwburg Het Park
0229-291000
za.
16
20:30
TILBURG
Concertzaal Tilburg
013-5432220
wo.
20
20:15
WAGENINGEN
Theater Junushoff
0317-465500
do.
21
20:15
DEN HAAG
Koninklijke Schouwburg
0900-3456789
vr.
22
20:00
VEENENDAAL
Theater De Lampegiet
0318-540141
zo.
24
20:15
HARDENBERG
Theater de Voorveghter
0523-280350
wo.
27
20:15
UDEN
Theater Markant
0413-256110
do.
28
20:00
AMSTELVEEN
Schouwburg Amstelveen
020-5475175
vr.
29
20:15
DORDRECHT
Schouwburg Kunstmin
078-6397979
za.
30
20:15
WAALWIJK
Theater De Leest
0416-331751

November

di.
2
20:30
IJSSELSTEIN
Fulcotheater
030-6878833
wo.

3
20:15
ZOETERMEER
Stadstheater
079-3427565
do.

4
20:00
DEVENTER
Deventer Schouwburg
0570-683500
vr.

5
20:15
BUSSUM
Spant!
035-6913949
za.

6
20:15
VLAARDINGEN
Stadsgehoorzaal Vlaardingen
010-4340500
wo.
10
20:15
HOOFDDORP
Theater De Meerse
023-5563707
do.
11
20:15
ARNHEM
Schouwburg Arnhem
026-4437343
vr.
12
20:15
GORINCHEM
Schouwburg De Nieuwe Doelen
0183-692222
za.
13
20:00
KERKRADE
Theater Kerkrade
045-5716607
wo.
17
20:00
STADSKANAAL
Theater Geert Teis
0599-631731
vr.
19
20:00
MIDDELBURG
Stadsschouwburg Middelburg
0900-3300033
zo.
21
20:00
ROTTERDAM
oude Luxor Theater
010-4843333
wo.
24
20:15
VELDHOVEN
Theater De Schalm
040-2533578
do.
25
20:00
DEN BOSCH
Theater aan de Parade
0900-33727233
vr.
26
20:15
BARNEVELD
Schaffelaartheater
0342-842848
za.
27
20:00
ALMELO
TheaterHotel Almelo
0546-803020

December

wo.

1
20:00
VENRAY
Schouwburg Venray
0478-530999
do.

2
20:00
TERNEUZEN
Scheldetheater
0115-695555
vr.

3
20:15
WEERT
Munttheater
0495-540322
za.

4
20:15
CUIJK
Schouwburg Cuijk
0485-315107
di.

7
20:15
DRONTEN
De Meerpaal
0321-388770
wo.

8
20:15
PURMEREND
Theater de Purmaryn
0299-432205
do.

9
20:15
MEPPEL
Schouwburg Ogterop
0522-254242
vr.

10
20:15
BARENDRECHT
Theater Het Kruispunt
0180-615958
di.
14
20:15
IJMUIDEN
Stadsschouwburg Velsen
0255-515789
do.
16
20:15
SPIJKENISSE
Theater de Stoep
0181-652200
vr.
17
20:00
DOETINCHEM
Schouwburg Amphion
0314-376000
zo.
19
20:00
DRACHTEN
Schouwburg De Lawei
0512-335050
di.
21
20:15
AMSTERDAM
De la Mar Theater
020-5305300
do.
23
20:00
APELDOORN
Schouwburg Orpheus
0900-1230123