Ingezonden persbericht


Persbericht, Rotterdam 10 augustus 2010

Van alle markten thuis

29 aug. van 11.00 tot 16.00 uur
Afrikaanderplein, Rotterdam-Zuid

Deze zomer is er iedere laatste zondag van de maand een themamarkt op het Afrikaanderplein. Op 29 augustus staat het plein in het teken van Stijl, Mode & Interieur.

Ontwerpers, kunstenaars, marktkooplieden en wijkbewoners tonen een breed assortiment aan producten en ontwerpen. Met modeshows, performances, unieke kledingstukken en interieuraccessoires. Er zijn presentaties van ontwerpers uit verschillende culturen met speciale aandacht voor collecties geproduceerd door het Wijkatelier op Zuid.

Binnen het thema Interieur staat recycling en hergebruik centraal. Zo is er de mobiele Wijkkeuken van Zuid met een marktterras van designstoelen, beide opgebouwd uit gerecyclede materialen. Maar ook: unieke verkoopwagens, een breed aanbod van kleding- en stoffenkramen, modeaccessoires, optredens en nog veel meer. Een kijkje nemen is zeker de moeite waard!

Zondag 26 september heeft als thema Samen. De markt is dan onderdeel van het Seeds of Change Festival. Kijk voor het actuele programma op www.freehouse.nl.



Ingezonden persbericht