Ingezonden persbericht


Proef Castellum! Eerlijk en Heerlijk eten in Leidsche Rijn

Op zondag 26 september tussen 12.00-17.00 uur vindt Proef Castellum! plaats op het terrein van Castellum Hoge Woerd.

Eten, dat is waar het om draait bij dit eetfestijn op het terrein van Castellum Hoge Woerd. Eten doen we allemaal. Van jong tot oud, je hele leven door en meerdere keren per dag.

Bij Proef Castellum is er eten in overvloed. De plaatselijke horeca is aanwezig om je te laten proeven van de heerlijkheden die zij in hun restaurants serveren. Maar het blijft niet bij proeven. Op Proef Castellum kun je ook naar eten kijken en luisteren. En heel veel te weten komen over eten in al zijn vormen. Gebruik je zintuigen en laat je verwennen op Proef Castellum!Proef Castellum is een project van de programmacommissie Castellum Hoge Woerd in samenwerking met Proef Leidsche Rijn! en Via Vinex. Castellum Hoge Woerd: een plek waar de oudste en nieuwste vorm van Leidsche Rijn elkaar ontmoeten.

Gedurende het hele jaar vinden er op Castellum Hoge Woerd kleinschalige activiteiten plaats. Twee keer per jaar organiseert Via Vinex samen met de partners van Castellum Hoge Woerd, Archeologie, NMC, Stichting Bouwloods en Historische Vereniging Vleuten de Meern Haarzuilens, een feestelijk evenement op deze unieke plek waarin de wisselwerking tussen cultuur, natuur en historie het uitgangspunt vormt. Voor deze editie werd een samenwerking aangegaan met Proef Leidsche Rijn!

Ingang bij de rotonde Castellumlaan, ?t Zand, Burg. Middelweerdbaan?Burgemeeser Middelweerdbaan 1, de
Meern.??www.castellumhogewoerd.nl voor het volledige programma

Noot aan de redactie

Wilt u meer informatie over deze dag? Of bent u op deze dag aanwezig? Neem dan contact op met Bente Adriaens bente@viavinex.nl of 0648524932