Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie


10e Landelijke Studiedag OGGZ

30 september 2010

Op donderdag 30 september 2010 wordt in AristoUtrecht de 10e landelijke studiedag over de Openbare Geestelijke GezondheidsZorg (OGGZ) gehouden.

De OGGZ biedt zorg aan mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet om vragen, of die zelfs ieder aanbod van hulp weigeren. Dit kenmerk van deze - overigens moeilijk af te bakenen - doelgroep staat lijnrecht tegenover het huidige idee van zorgverlenen, waarin de nadruk ligt op vraaggericht werken.

In de ochtend construeren deskundige sprekers samen met u de kaders voor optimale OGGZ. 's Middags kunt u kiezen uit drie thema's met elk twee interactieve workshops: cliëntparticipatie in beleid en maatschappij, samenwerking tussen zorgverlening en woningcorporaties en bewezen effectieve interventies.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen EUR 330,00 p.p. (excl. BTW). Indien u gelijktijdig een collega aanmeldt voor deze dag, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een korting van EUR 50,00. Het factuuradres dient hetzelfde te zijn.