Politie Zeeland


---

1709-2010. Inbraak bij bedrijf in Sas van Gent
Tussen vrijdag 21.30 uur en zaterdag 09.00 uur is ingebroken bij een bedrijf aan het Klein Vlaanderenplein in Sas van Gent.
Er is een nog onbekend geldbedrag gestolen uit tientallen gokkasten.

1710-2010. Diefstal auto in Kapelle
Zaterdag, rond 16.30 uur, is op de Dankerseweg in Kapelle een personenauto gestolen.
Het gaat om een witte Suzuki Vitara met kenteken 81GBJX.

1711-2010. Inbraak in woning in Middelburg
Zaterdagavond, tussen 22.00 uur en 23.13 uur, is uit een woning aan de Koudekekseweg in Middelburg een tas gestolen.
De bewoonster van de woning hoorde 's avonds gebonk en belde haar buurman om een kijkje te komen nemen. Nadat zij samen de buitenzijde van de woning hadden gecontroleerd bleek de tas van de bewoonster uit de woning te zijn gestolen.

1712-2010 Man weigert ademanalyse, rijbewijs ingevorderd, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.00 uur, kreeg de poltie de melding dat twee mannen onder invloed van alcohol zich agressief gedroegen in de Hobeinstraat in Vlissingen.
Eenmaal ter plekke zag de politie een personenauto midden op de weg staan. Aan de bestuurder, een 30-jarige man uit Vlissingen, werd verzocht mee te werken aan een blaastest welke tot drie maal toe mislukte. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau zodat via een ademanalyse kon worden vastgesteld hoeveel de man had gedronken. Toen de man dit weigerde is zijn rijbewijs ingevorderd.
Tevens bleek dat de 30-jarige nog 520 Euro aan boetes had openstaan.

1713-2010 Portemonnee gestolen in Terneuzen
In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 23.50 uur en 00.10 uur is een jongen uit Terneuzen beroofd van zijn portemonnee in de Van Steenbergenlaan in Terneuzen.
De 16-jarige jongen fietste over de rotonde Churcilllaan/Van Steenbergenlaan/Willem de Zwijgerlaan. In de Van Stenbergenlaan werd hij aangesproken door een jongen die hem om geld vroeg. Toen hij zijn portemonnee pakte werd deze uit zijn handen geslagen. Hierop fietste de dader weg en ging de 16-jarige hem achterna. Na enige tijd stopte de dader en de 16-jarige pakte hem beet. Er volgden enkele klappen over en weer waarna de 16-jarige de dader liet gaan en naar het politiebureau ging. De portemonnee is nog niet terecht.

1714-2010 Medicijnen verloren in Wemeldinge
Rond 14.30 uur zijn zondag in de omgeving van het Dorpsplein in Wemeldinge medicijnen verloren.
De medicijnen, twee insulinepennnen, zitten in een blauw tasje van Novirisk.
De politie verzoekt de vinder van de medicijnen deze af te geven bij een politiebureau of apotheek.