VerkeersInformatieDienst

Vertraging door wegwerkzaamheden

26 september 2010, 18:53
De wegwerkzaamheden die dit weekend uitgevoerd worden hebben ook zondag voor vertraging gezorgd op de snelwegen. Vooral tijdens de middag en in de vroege avond liep het verkeer vertraging op.

Door de werkzaamheden aan de A2 van Utrecht naar Den Bosch stond er op de alternatieve route via de A27 van Utrecht naar Gorinchem 10 kilometer file tussen Nieuwegein en Lexmond.
De rijbaan van de A2 in zuidelijke richting is nog tot maandagochtend 05:00 uur afgesloten tussen de knooppunten Everdingen en Deil.

Werkzaamheden aan de A20 van Gouda naar Hoek van Holland veroorzaakten niet al te veel overlast. Er stond maximaal een file van 4 kilometer tussen het knooppunt Terbregseplein en afrit Rotterdam-Centrum. De A20 is nog afgesloten richting Hoek van Holland tussen de knooppunten Kleinpolderplein en Kethelplein tot maandagochtend 05:00 uur.

Op de A1 stond de hele zondagmiddag een file van 4 kilometer van Amsterdam naar Amersfoort tussen het knooppunt Watergraafsmeer en afrit Muiden. Ook het verkeer op de A9 van Amstelveen naar Diemen had last van de werkzaamheden op de A1, er stond 2 kilometer file voor knooppunt Diemen met een klein kwartier vertraging.