Gemeente Ede

Nieuwsberichten

woensdag, 8 september 2010

Starterscafé IkStartSmart©

Door: afdeling Communicatie

Als startende ondernemer ziet u volop kansen voor de toekomst. U wilt een eigen bedrijf beginnen of bent net begonnen? Dan zit u met veel vragen in uw hoofd. Waar te beginnen? Hoe maakt u een ondernemingsplan? Hoe benadert u klanten? Maar ook als u al een paar jaar bezig bent, kunt u behoefte hebben aan iemand die u advies geeft bij de problemen die u als ondernemer tegenkomt.

Mevrouw Astrid Feitsma van de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland vertelt wat het project IkStartSmart© inhoudt en wat het voor u als startende ondernemer kan betekenen. De gemeente Ede heeft het project IkStartSmart© mede mogelijk gemaakt en startende bedrijven in de hele gemeente kunnen er gebruik van maken.

Mevrouw Helma de Lorijn van het bedrijf J-dl uit Nijmegen is een van de coaches van het project. Zij vertelt wat haar ervaringen zijn met het coachen van startende ondernemers. Een van haar deelnemers, de heer Barend Kramer, van het bedrijf Smaak en Passie uit Ede is ook aanwezig om zijn ervaringen te vertellen en wat deelname aan het project allemaal kan betekenen voor een startende ondernemer.

Natuurlijk zijn deze avond ook vertegenwoordigers van verschillende instanties aanwezig om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Ook heeft u volop de gelegenheid om te netwerken.

Het Starterscafé wordt maandag 27 september gehouden in Grand Café Restaurant Buitenzorg. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur.