Gemeente Hulst

Rioolwerken Heikant

Rioolwerken Heikant

Voortgang werkzaamheden Heikant.

Op Heikant wordt sinds april 2010 gewerkt aan de riolering. In heel wat straten in het dorp wordt de riolering vervangen.

Ook in de Polenlaan is ondertussen de riolering vervangen en wel het gedeelte tussen Margrietstraat en Pastoor Doensstraat. Hier wordt momenteel de bestrating heraangebracht. Daarnaast is men op het moment drukdoende met het aanleggen van het nieuwe riool in de Pastoor Doensstraat.

Maandag 27 september 2010 wordt gestart met de werkzaamheden in de Polenlaan. Dit betreft het gedeelte tussen huisnummer 2 tot en met 8. De werkzaamheden bestaan daar uit het vervangen van het riool en het herbestraten. Deze werkzaamheden nemen tot en met vrijdag 8 oktober 2010 in beslag.

Op maandag 4 oktober 2010 start het werk in een gedeelte van de Julianastraat. Hier moet een stuk van het riool worden vervangen. Daarna wordt het wegdek herbestraat. De werken vinden plaats in het gedeelte van de Julianastraat gelegen tussen de Schoolstraat en de Polenlaan. Naar verwachting nemen deze werkzaamheden tot en met vrijdag 22 oktober 2010 in beslag. Tijdens de werkzaamheden wordt het gedeelte van de Julianastraat waar de werkzaamheden plaatsvinden afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Het streven is de totale rioolwerkzaamheden op Heikant eind december 2010 af te ronden.