Gemeente Kapelle

Herinrichting Zuidelijke Achterweg (gedeeltelijk) en Patrijsweg

Op maandag 27 september 2010 wordt gestart met de herinrichting van een gedeelte van de Zuidelijke Achterweg. Het betreft het gedeelte Chezeeweg â Patrijsweg. Aansluitend wordt de Patrijsweg heringericht.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en nemen, afhankelijk van de weersomstandigheden, in totaliteit circa zeven weken in beslag.De fasering ziet er als volgt uit:

Fase 1: week 39 t/m week 40 kruispunt Zuidelijke Achterweg/Chezeeweg
Fase 2: week 41 t/m week 42 kruispunt Zuidelijke Achterweg/Chezeeweg t/m kruispunt Zuidelijke Achterweg/Patrijsweg Fase 3: week 42t/m week 45 Â Patrijsweg

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland B.V. uit Sint Annaland. Namens de aannemer wordt het werk begeleid door de heer G. Goedegebure, mobiel bereikbaar op nummer 06 51 28 96 95. Contactpersoon bij de gemeente is Jeroen Nieuwenhuyse, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0113) 33 31 85 of 06 20 54 69 14. De bewoners van de Patrijsweg en een gedeelte van de Zuidelijke Achterweg worden nog nader door de aannemer geïnformeerd.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de duur van de werkzaamheden worden de her in te richten wegen voor het doorgaande verkeer afgesloten. Door middel van borden wordt het doorgaande verkeer omgeleid. De woningen blijven beperkt (te voet of fiets) bereikbaar. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.