Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud N224 in Renswoude

In de periode van 27 september tot 6 oktober voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit op de N224 in Renswoude (hm 19,4 tot hm 25,4). Het oude asfalt wordt vervangen door nieuw asfalt. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden, de verkeersmaatregelen en de consequenties voor het verkeer.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden vinden alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 19:30 uur en 06:00 uur de volgende ochtend. Er vinden geen werkzaamheden plaats in het weekend. Het gaat dus om totaal zes nachten: vier in september en twee in oktober. Hierdoor blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden.

Afsluitingen en bereikbaarheid van maandagavond 27 september t/m vrijdagochtend 1 oktober
In deze periode wordt gewerkt aan het gedeelte van de N224 tussen rotonde `Nijborg' tot net voor rotonde ` Emminkhuizerlaan'. Er wordt gewerkt in twee werkvakken, maar nooit gelijktijdig.

Werkvak van `rotonde Nijborg' tot net voor rotonde `Oude Holleweg- Barneveldsestraat':
Het asfalt wordt hier in twee nachten vervangen. Lokaal verkeer en bussen vanuit Scherpenzeel kunnen Renswoude bereiken via de Hopeseweg en de Oude Holleweg. Vanuit De Klomp is Renswoude bereikbaar tot aan de rotonde `Oude Holleweg- Barneveldsestraat'.

Werkvak van rotonde `Oude Holleweg- Barneveldsestraat' tot net voor rotonde ` Emminkhuizerlaan':
Het asfalt wordt hier in twee nachten vervangen. Vanuit De Klomp is Renswoude bereikbaar tot aan de aansluiting Ubbeschoterweg. Vanuit Scherpenzeel is Renswoude bereikbaar tot aan de rotonde `Oude Holleweg- Barneveldsestraat'.

Afsluitingen en bereikbaarheid van maandagavond 4 oktober t/m woensdagochtend 6 oktober
In deze periode wordt gewerkt aan het gedeelte van de N224 tussen rotonde `Emminkhuizerlaan' en de aansluiting bij De Klomp. Al het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Omleidingsroute doorgaand verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de weg gedurende de hele periode afgesloten voor al het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Overdag en in het weekend kan het verkeer gewoon doorgang vinden. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N802, de A30 en de N224. De omleidingsroute staat ter plaatse met borden aangegeven. (Brom)fietsers worden langs het werk geleid.

Bereikbaarheid aanwonenden
Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden beperkt bereikbaar.

Voor informatie over wegwerkzaamheden:
wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl, (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)

Voor algemene informatie:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11