RTL Group

20-jarig jubileum voor 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij RTL 4

Nederlands eerste en langstlopende soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden viert op vrijdag 1 oktober haar twintigste verjaardag bij RTL 4. Genoeg reden om de vele fans vanaf maandag 27 september een week lang te trakteren op scènes uit het verleden die nog steeds hun invloed hebben op het heden. De feestweek wordt op vrijdag 1 oktober afgesloten met een groot feest in café de Koning en een huwelijksaanzoek.

Noud en Lucas organiseren achter Jefs rug om een feest ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van café de Koning. Maar haalt Jef zijn eigen feestje wel? De hele week houden Noud en Lucas met iedereen interviews om daar uiteindelijk een mooie film van te maken. Ze gaan op zoek naar verhalen van vroeger. De één na de ander haalt warme herinneringen op uit het verleden en denkt terug aan hun jaren in Meerdijk.

Maxime en Ludo zijn nog steeds verwikkeld in een heftige strijd rond de voogdij van Amy, die uiteindelijk tot een hoogtepunt komt met vergaande gevolgen. De rechter doet een uitspraak, maar één van de partijen is het daar allerminst mee eens en neemt wraak. Een wraakactie die voor iemand heel slecht afloopt

Op vrijdag 1 oktober, de dag dat GTST officieel twintig jaar bestaat, is de nieuwe leader en het nieuwe logo voor het eerst te zien. Dat de serie ook na twintig jaar nog steeds heel populair is, blijkt onder meer uit de vele reacties van de fans op de GTST-redactie en de kijkcijfers die dagelijks boven de miljoen kijkers uitstijgen.

Uitzending jubileumweek GTST: maandag 27 september t/m vrijdag 1 oktober tussen 20.00 uur en 20.30 uur.

Website: gtst.nl
Website: gtst.nl

Twitter: gtstredactie

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters tel. 035 6718971, eva.peters@rtl.nl