Gemeente Almelo

Groot onderhoud riolering Brouwerijstraat en Bornerbroeksestraat

24 september 2010 - Vanaf 27 september 2010 start de gemeente Almelo met groot onderhoud aan de riolering in de Brouwerijstraat en Bornerbroeksestraat.

Wat gaat er gebeuren?
De werkzaamheden bestaan uit het:

* vervangen dan wel verplaatsen van lichtmasten;
* opbreken van de bestrating;

* verwijderen bestaande riool;

* aanbrengen nieuwe riool (hoofdriool, kolk - en huisaansluitingen);
* aanbrengen bestrating / asfalt;

* aanbrengen middengeleiders;

* planten nieuwe bomen in middengeleiders;
* aanbrengen van de trottoirs;

* aanbrengen asfaltdeklagen.

Gevolgen voor het verkeer
De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, de link naar de fasering vindt u aan de rechterkant van deze pagina. Als eerste wordt gestart met de Brouwerijstraat (2 fasen) tot aan het benzinestation "Tango". Daarna zal de Bornerbroeksestraat (4 fasen) van de Brouwerijstraat tot en met de Zuiderstraat worden gereconstrueerd.
Gedurende de periode van de fase is het weggedeelte voor het verkeer afgesloten. Te voet kunt u uw woning wel bereiken. Verzorgingscomplex `de Koppel', de Aldi en Hegeman blijven bereikbaar voor gemobiliseerde voertuigen.

Duur van de werkzaamheden
De werkzaamheden staan gepland voor 27 september tot en met januari 2011, afhankelijk van de weersomstandigheden. De asfaltdeklagen staan gepland voor maart / april 2011 in verband met de vorstperiode.

Informatie
Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk de heer S. Meijers via telefoonnummer (0546) 54 15 92.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de heer R. de Jong via telefoonnummer
(0546) 54 12 97 of e-mail r.dejong@almelo.nl.