Johan Looijenga benoemd tot COO van TSS Cross Media Group

27/09/2010 10:27

TSS Telematic Systems & Servic

Gouda, 27 september 2010.

Johan Looijenga (46) is benoemd tot Chief Operational Officer en statutair directeur van de TSS Cross Media Group in Gouda, specialist op het gebied van crossmediale communicatie oplossingen. Looijenga zal de dagelijkse operationele leiding op zich nemen en stappen ondernemen om het bedrijf verder te laten groeien op het gebied van innovatieve multimediale producten en diensten.

Na zijn studie Informatica aan de Universiteit Twente begon Looijenga's carrière in 1988 in de telecomwereld bij het Zweedse Ericsson. Na diverse functies in binnen- en buitenland, met name op het gebied van marketing en sales van mobiele GSM netwerken, werd Looijenga in 2000 medeoprichter en directeur van mobiel entertainment bedrijf Mobillion. Na de overname van Mobillion door de Telegraaf Media Groep, bekleedde hij diverse management functies binnen het concern, en trad Looijenga in 2008 toe tot de directie van de Sky Radio Group, verantwoordelijk voor ICT en alle digitale activiteiten (online en mobiel) rondom de radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en TMF Hitradio.

CEO Jan Bons: 'Wij zijn erg blij dat wij Johan Looijenga aan boord hebben kunnen halen van de TSS Cross Media Group. Hij heeft een ruime achtergrond in de voor TSS belangrijke sectoren Telecom en Media, en heeft met name veel ervaring opgedaan met de exploitatie van interactieve online en mobiele diensten. Bovendien sluiten zijn ambities met betrekking tot het verder ontwikkelen van multimediale communicatie concepten naadloos aan bij onze toekomst ambities".

Over TSS Cross Media Group:

TSS Cross Media Group (opgericht in 1990) is een zelfstandig bedrijf gericht op de ontwikkeling en verkoop van crossmediale producten en diensten, gebaseerd op broadcast-, internet- en mobiele infrastructuren. Internationale mediabedrijven zoals omroepen, netwerk operators en uitgevers als ook bedrijven met crossmediale communicatie vraagstukken behoren tot de huidige klanten en doelgroepen van TSS. TSS streeft naar een internationale reputatie als dé partner op het gebied van crossmediaal denken, innovatie en realisatie.

Voor meer informatie:

TSS Cross Media Group

Jan Bons

Hanzeweg 14j

2803 MC Gouda

Email: j.bons@tss.nl

Telefoon: 0182-555000





http://www.tss.nl