Politie Limburg-Noord

Beelden verdachte overval Scapino op youtube kanaal politie


Datum: 27-09-2010
Tijd bericht: 11:33
Plaats: Venray
De politie heeft de beelden van de verdachte, die op 28 augustus de winkel Scapino overviel, op youtube geplaatst. De man rende na de overval weg waar opnames van gemaakt zijn. De politie wil hiermee de hulp van het publiek inroepen en hoopt dat mensen de man herkennen.

Op 28 augustus rond 11.30 uur kwam de man deze winkel aan de Bleek binnen. In eerste instantie leek het om een klant te gaan. Korte tijd later veranderde dat toen de man voor de balie ging staan en de caissière met een mes bedreigde. Nadat hij het geld uit de kassa had ontvangen vluchtte de man te voet weg vanaf de parkeerplaats Het liene in de richting van Blekersveld.

De man droeg tijdens de overval een blauwe baseball pet en een blauw trainingsjack. Hij had vermoedelijk heel kort geschoren haar en een fors postuur. Op de beelden is te zien dat de man wegrent in de richting van de en dat hij tijdens zijn vlucht zijn pet weggooit.

De beelden zijn te zien op het youtube kanaal van de politie Limburg en op de hyves- en twitterpagina:

www.youtube.com/politielimbrg
http://politie-lbn.hyves.nl/
http://twitter.com/politieln

Mensen die meer informatie hebben over deze overval of de man herkennen worden gevraagd contact op te nemen met 0900-8844 of via M. 0800-7000 Tevens kunnen mensen per mail ook hun tips doorgeven via het mailadres: opsporingsberichten@limburg-noord.politie.nl