Uitgeverij Unieboek het Spectrum


Wijnalmanak Wijnshaker iPhone app genomineerd voor Innovation Award

Maandag 27 september 2010

Wijnalmanak Wijnshaker, een gratis iPhone app waarmee je op een leuke en verrassende manier wijn kiest in de supermarkt of wijnwinkel, is één van de vijf genomineerden voor de Accenture Innovation Jury Award in de categorie 'Best Mobile Concept'. Met deze benoeming komt het concept zowel in aanmerking voor de publieksprijs als voor de overall juryprijs. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Accenture Innovation Seminar op dinsdag 2 november 2010, in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Vanaf vandaag kan iedereen zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs op de website van de Innovation Awards.

Hans Janssen, Algemeen Directeur Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv: 'We zijn erg blij met deze nominatie en zien het als een aanmoediging om ons aanbod van apps voor mobile devices zoals Wijnalmanak Wijnshaker, Piccolo Picture Books en de toekomstige Capitool Reisgidsen apps, verder uit te bouwen.'

Wijnalmanak Wijnshaker

Wijnalmanak Wijnshaker is gebaseerd op de inhoud van de Wijnalmanak, de meest succesvolle jaarlijkse wijnkoopgids met de beste wijnen onder EUR5,- en een editie met de beste wijnen van EUR 5,- tot EUR 10,-. Wijnalmanak Wijnshaker maakt kiezen van wijn in de supermarkt of wijnwinkel heel eenvoudig. Shake je iPhone en ontvang advies. De Wijnshaker weet in welke winkel je bent en adviseert uit het assortiment van die winkel. Als je niet in de winkel bent, maar je wilt de dichtstbijzijnde winkel vinden, laat de Wijnalmanak Wijnshaker je dan de weg wijzen. Gratis te downloaden in de App Store. Wijnalmanak Wijnshaker is ontwikkeld door Mobile Generation.

Over de Accenture Innovation Awards

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven te huldigen die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie, hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Een vakjury die de concepten beoordeelt op innovativiteit, succes en potentie, maakt in november 2010 de winnaars bekend van de Innovation Award voor Media, Communicatie en High-Tech en van de Innovation Award voor Financial Services. Voortgang van het evenement kan gevolgd worden via twitter.