Uitreiking Nederlandse Make-up Awards 2010

27/09/2010 13:39

Stichting Foundation

Amsterdam, 27 september,

Zondagavond 26 september vond de feestelijke uitreiking plaats van De Nederlandse Make-up Awards 2010 in het Beatrix Theater in Utrecht. Tijdens een wervelende show, gepresenteerd door Mirella van Markus, werden de winnaars bekend gemaakt. Ook werd op deze bijzondere avond voor het eerst de Oeuvre Award uitgereikt.

In de categorie Vrij Werk, met dit jaar als thema 'Ethnic Beauty', is Hanae Al Hadji uit Amsterdam 1e geworden. Zij ontving een prachtige trofee en een geldbedrag van 500 euro. Voor het eerst dit jaar werd ook de Oeuvre Award uitgereikt. Een award voor een speciaal persoon of organisatie, die door de jaren heen een belangrijke rol heeft gespeeld binnen de wereld van visagie. Enorm verrast mocht Else leComte deze award als eerste in ontvangst nemen. Else heeft jarenlang haar eigen opleidingsinstituut in Amsterdam gehad en heeft vele visagisten op de kaart weten te zetten.

Op zaterdag 25 september organiseerde De Nederlandse Make-up Awards in samenwerking met de Anbos een speciale wedstrijd voor de beste leerlingen van de negen pilotscholen. Deze scholen hebben meegedaan aan het pilotjaar om te komen tot een erkend branchediploma visagie. Het thema was bruidsmake-up en de bruidegommen mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Dolblij mocht Daniëlle de Jong uit Berkel-Enschot de Aanmoedigings Award 2010 in ontvangst nemen.

De uitreiking van de awards vond plaats tijdens een spetterende avond in de Queens Club van het Beatrix Theater in Utrecht en had als dress code Red Carpet. De avond werd mede een succes door een fantastisch optreden van Erica Yong en de presentatie van Mirelle van Markus. Na deze feestelijke afsluiting kon iedereen terug kijken op een zeer geslaagd event.

De Nederlandse Make-up Awards 2010 werd mogelijk gemaakt door ANBOS, Beautypartner, BT?, HBA, Koppig, LOOkX, Make-up Studio, Nederlands Cosmetica Netwerk, Stefan Ammerlaan Photography, Tentoo, T. LeClerc, VNU Exhibitions en het vakblad Visagie.

Bijgaande links verwijzen naar 2 beelden die voor publicatie te downloaden zijn: http://www.denederlandsemakeupawards.nl/lay/download/DNMA( underscore )2010-3847.jpg

http://www.denederlandsemakeupawards.nl/lay/download/DNMA( underscore )2010-3790.jpg

Bij publicatie naamsvermelding verplicht: Fotografie Stefan Ammerlaan





http://www.denederlandsemakeupawards.nl




VNU Exhibitions