Aleris gaat uitbreiden in China 27/09/2010 14:02

PR Newswire

BEACHWOOD, Ohio, September 27, 2010 /PRNewswire/ --
Aleris International, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat het van plan is om de capaciteit uit te breiden van de fabriek in Tianjin in China door middel van de installatie van een extrusiepers van 28MN die het bedrijf zal helpen om te voldoen aan de toenemende vraag in China en om haar klanten die activiteiten uitvoeren in China beter te dienen. De productie wordt verwacht toe te nemen vanaf de eerste helft van 2011.

De pers van 28MN, die overgebracht wordt vanuit Aleris haar faciliteit in het Belgische Duffel, zal de fabriek in Tianjin in staat stellen om tegen 2015 bijna drie keer haar huidig volume geëxtrudeerde producten te produceren. De pers zal ook het aanbod verruimen van producten met toegevoegde waarde die geproduceerd kunnen worden voor de klanten van Aleris in meerdere industriesegmenten.

"Aleris is van plan om de lokale productie en capaciteit in China aanzienlijk te op te drijven," vertelt Roeland Baan, algemeen directeur bij Aleris Europe en de uitvoerend verantwoordelijke van Aleris voor de activiteiten van het bedrijf in Azië. "De verhuis van deze pers naar Tianjin is een eerste stap in dat proces."

De faciliteit in Tianjin bedient vooral klanten uit de sectoren automobielbouw, transport, mechanica en machinebouw. In 2007 verwierf Aleris de fabriek in Tianjin die aanvankelijk in 2000 werd opgericht als een joint venture van Corus Aluminum Vogt GmbH en Tianjin Non-Ferrous Metals Group Co., Ltd., een Chinese overheidsonderneming.

Over Aleris
Aleris International, Inc. is een particuliere, globale leider op het vlak van gewalste en gerolde aluminium producten, aluminiumrecyclage en productie van specificatielegering. Het bedrijf heeft haar hoofdkwartier in Beachwood, Ohio, en beheert meer dan 40 productiefaciliteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie kunt u vinden op http://www.aleris.com.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20050504/CLW056LOGO) (Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050504/CLW056LOGO)

Kristen Bihary, +1-216-910-3664






-